Kobercové čtverce Gradus – šest produktových řad, které oživí každý interiér

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Gerflor s.r.o. má ve své bohaté nabídce podlahovin i sekci kobercových čtverců Gradus. Především se jedná o šest produktových řad, které osvěží jakýkoliv prostor kanceláří, chodeb či třeba čekáren, a navíc jsou kombinovatelné s produkty Gerflor nebo i čisticími rohožemi Quickmat.

Kobercové čtverce LAFITE CONNECT jsou univerzální a cenově dostupnou variantou kobercových čtverců. Výhodou je možnost kombinace se samotížnými vinylovými dílci Creation 55 Looselay, Saga2 a čisticími zónami Quickmat. Kobercové čtverce EMPHASIS vynikají velmi výraznými barvami, které mohou „rozsvítit“ a zpestřit jinak fádní kancelářské plochy.

Cityscene je prémiovou řadou koberců Gerflor Gradus, která vyniká jemným nepravidelným lineárním vzorem. Jemné barvy ocení především konzervativní zákazníci, kteří si potrpí na detail.

Řada Brickworks je výjimečná především specifickou originální 3D texturou. Efektu připomínajícího kůru stromu je dosaženo díky různé velikosti smyček vláken, aniž by bylo potřeba měnit barvu vlákna. Kolekce Brickworks patří ke špičce díky velmi vysoké gramáži vlákna (800 g/m²) a kročejovému útlumu 25 dB.

Urban Myth je prémiovou řadou koberců Gerflor Gradus, která se vyrábí ve formátu čtverců i lamel. Barevné kombinace vycházejí ze současných trendů a najdete zde šest základních šedých tónů doplněných o šest výrazných barev, které lze vhodně kombinovat a opticky dělit prostor bez potřeby dodatečných interiérových prvků.

Řada kobercových čtverců Streetwise originálně kombinuje syté kontrastní barvy s neutrálními odstíny. Dezén je bezesměrný a kontrastní barvy vychází z kolekce Emphasis, proto se přímo nabízí tyto dvě řady kombinovat a vytvářet barevně pestrý interiér.

Přečtěte si:  Gerflor - vinylové podlahoviny v rolích s textilní podložkou

www.gerflor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.