Gerflor: nová kolekce vinylových podlahovin v rolích s textilní podložkou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Značka Gerflor je dlouhá léta neodmyslitelně spjata s podlahovou krytinou v rolích s textilní podložkou. Spolehlivě vyrovná drobné nerovnosti podkladu díky unikátní patentované technologii. Pro různě náročné uživatele nabízí Gerflor od roku 2021 nově dva příbuzné produkty (Texline a HQR) a jednu novinku, která se hodí například i do komerčních prostor (Libertex).

Nová kolekce zahrnuje krásné designy jak v tradičních dekorech, tak i v designových specialitách inspirovaných aktuálními módními trendy z celého světa.

TEXLINE – podlahovina pro každého

Nejrozšířenější řada podlahových krytin Gerflor Texline je určena především pro využití v bytových prostorách a díky perfektnímu poměru cena/výkon je hojně instalována v různých bytových projektech, a hlavně díky možnosti rychlé pokládky také při rekonstrukcích.

HQR – extra kvalita

Na maximálně odolnou řadu PVC podlahovin Gerflor HQR poskytuje výrobce 15letou záruku. Houževnatost podlahové krytiny má na svědomí silná nášlapná vrstva, která kryje dekorativní pěnu, jež určuje vzhled podlahy. Široká nabídka luxusních dekorů pak Gerflor HQR řadí mezi špičkové podlahové krytiny.

Kolekce Texline a HQR nabízí 47 dekorů.

Taralay Libertex

PVC v rolích s textilní podložkou pro volnou pokládku i v komerčních prostorách. Zcela nový koncept podlahovin s exkluzivní MAX3 konstrukcí určený k volné pokládce také pro komerční využití – to je novinka s názvem Taralay Libertex. Výjimečnost produktu podtrhává trend dnešní doby – vysoké nároky na rychlost a efektivitu pokládky.

Největšími výhodami této krytiny jsou:

  1. volná pokládka i v komerčních prostorách;
  2. určená pro vysokou zátěž – nášlapná vrstva 0,7 mm, celková tloušťka 3,65 mm;
  3. akustická – útlum 19 dB;
  4. snadná a rychlá údržba – povrchová úprava Protecsol®.
Přečtěte si:  Parketářské řemeslo předává radost po generace, říká parketář Michal Žíla

Nový MAX3 systém – kompaktní vrstva se skelným vláknem; akustická pěna a textilní podložka (schopná vyrovnávat drobné nerovnosti podkladu).

Díky minimální přípravě stávajícího podkladu a možnosti volné pokládky je tato krytina ideální pro ty, kteří šetří čas, chtějí rychle bydlet anebo co nejdříve pracovat v nové či zrekonstruované kanceláři.

Z kolekce 20 dekorů Libertex můžete vybírat nejen dřevěné dekory, ale i imitace betonu a různé barevné odstíny.

www.gerflor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.