Gerflor CREATION 2019 – nová kolekce vinylových dílců, tři výrazné designové trendy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jedna z výhod společnosti Gerflor je vlastní designové oddělení, které úzce spolupracuje s oddělením vývoje a výroby. Tento rok uvedlo na trh novou kolekci vinylových dílců CREATION 2019.

Gerflor cílí na architekty, designéry a profesionály a nabízí různé varianty formátů, dezénů a užitné zátěže pro různé oblasti použití:

  • CREATION 30 pro mírnou zátěž;
  • CREATION 55 pro střední až vysokou zátěž;
  • CREATION 70 pro komerční zátěž.

Řada CREATION je esteticky perfektní, její motivy jsou v přírodních, decentních, moderních a klasických tónech, založené na současných trendech.

Swiss Oak Beige Creation

Nová kolekce je založena na třech výrazných designových trendech

Forestland
Čerpá inspiraci z lesů, severních moří a jednoduchosti přírody. TOP dezén této kolekce Swiss Oak (CREATION 55) – oblíbené neošetřené přírodní dřevo. Dostupné v pěti atraktivních tónech.

Cementine Denim Creation

Prisma
Interpretace městského života a geometrických přímek mrakodrapů. Z těchto trendů čerpá dezén Cementine (CREATION 30), který kombinuje betonový efekt s hexagonálními motivy.

Ponto Cruz Navy Creation

Tribe
Inspiruje divočinou, primitivními motivy a planetou Země v její přírodní podobě. V srdci tohoto trendu stojí motiv Ponto Cruz (CREATION 55), který je protkaný barevnými liniemi vytvářejícími textilní efekty.

Nová kolekce CREATION obsahuje i množství doplňků, jako jsou podlahové lišty, akustické podložky, instalační nářadí apod.

Gerflor nabízí tři rozdílné způsoby instalace vinylových dílců, aby splnil specifické požadavky pokládky do různých prostor.

Nový CLIC systém pokládky
Vertikální zámkový CLIC systém je patentovanou inovací společnosti Gerflor. Dílce lze rychle a tiše instalovat bez lepení. Díky své pevnosti a možnosti pokládky za provozu je vhodný zejména pro renovace. Ve většině případů je možné pokládat na již existující podklad. Gerflor je ve výrobě vertikálních CLIC zámků průkopníkem. V roce 2017 přišel se systémem Clic (R)evolution – patentovatovaným a kompletně vertikálním instalačním systémem pro malé i velké formáty vinylových dílců. Jedna z jeho klíčových předností je o 30 % rychlejší pokládka. Systém Clic (R)evolution byl oceněn v roce 2017 cenou Grand Prix Sageret a cenou Janus de l’Industrie. V roce 2018 byl vybrán pro cenu Red Dot Design Award a Plastics Recycling Awards Europe.

Přečtěte si:  Amtico Form, kolekce vinylových podlahovin se strukturou dřeva a kamene

LooseLay – volný způsob pokládky
Tuto metodu pokládky lze použít volně v prostoru menším než 30 m2 nebo na fixaci v prostoru větším než 30 m2. Takto položené vinylové dílce lze kdykoliv odstranit, což umožňuje snadný přístup např. k elektrickému vedení pod podlahou.

Celoplošné lepení a pokládka na podložku Smartfix
Lepený systém je ideální do nových prostor. Navíc s novou samolepicí podložkou Smartfix lze podlahoviny CREATION pokládat mnohem rychleji. Pokládka je pohodlná a podlahu je možné využívat ihned.

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.