Trend kolekce dvanáct barev ve třech tříděních

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výběr podlahy je pro styl interiéru zcela zásadní, udává směr celé místnosti včetně ladění vybavení. Díky široké škále barev podlah tilo může být snadný a rychlý a s novými kolekcemi tilo TREND by nyní měla být tato výzva pro zákazníky jednou provždy vyřešena. Dvanáct nejkrásnějších barev dřevěných podlah tilo lze nyní vybrat ze tří třídění.

PURISTICO TREND Dub Natur: klidné třídění.

Zákazník tak má možnost libovolně kombinovat barvy a třídění: Pokud si oblíbí některou z dvanácti trendových barev, může si vybrat mezi klidnou, živou nebo rustikální kresbou v kolekcích PURISTICO TREND, MARCANTO TREND a RUSTICO TREND.

MARCANTO TREND Dub Natur: živé třídění.

Kolekce TREND zaujmou nejen jednoduchým výběrem a vynikajícím zpracováním, ale přinášejí i mnoho dalších výhod. V každém případě stojí barevná škála za bližší pohled. tilo představuje svých dvanáct nejkrásnějších a nejoblíbenějších dekorů v různých intenzitách, od intenzivních barev přes pastelové až po „čisté“, tedy PUR.

RUSTICO TREND Dub Natur: rustikální třídění.

Kromě estetických požadavků musí podlaha především fungovat. Inovativní povrchová úprava Innovo Natur olej kombinuje přirozenost naolejovaných povrchů s odolností a snadnou péči jako u lakovaných podlah.

www.tilo.com

Přečtěte si:  Zámek Kozel, klenot uprostřed plzeňských lesů má podlahy s příběhem
Share.

About Author

Comments are closed.