FLOOR FOREVER WOOD – dřevěné podlahoviny špičkové kvality i příznivé ceny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť FLOOR FOREVER je za 16 let působení na českém trhu zkušeným a spolehlivým dodavatelem pestré palety podlahových krytin. Široká nabídka produktů se týká i stále oblíbenějších dřevěných podlahovin, které tato síť prezentuje pod svou značkou FLOOR FOREVER WOOD.

XXL – dřevěné krytiny velkého formátu

Třívrstvé dřevěné podlahoviny s označením XXL z kolekce Wild Beauty značky Timber Top jsou vhodným řešením pro každého, kdo poptává kvalitní a krásnou přírodní podlahu za velmi dobrou cenu. Průkopníkem v rámci těchto velkoformátových prken, která opticky zvětší i ten nejmenší interiér, se již v minulých letech stal Dub Variante French XXL s rozměry prken 14,5 x 240 x 2450 mm. Velký zájem o tento dekor ze strany zákazníků otevřel dveře i dalším barevným variantám v podobě pěti nových odstínů. Tmavší provedení se stejnými rozměry tak v nabídce FLOOR FOREVER WOOD zastupují Dub Zakouřený Variante French XXL a Dub Kouřový Variante French XXL. Nedávnou novinkou jsou také dekory Dub Marianna XXL a Dub Sparta XXL. Ty dostaly jedinečnou barevnost, které lze docílit pouze prostřednictvím reaktivní barvy, jež reaguje s taninem (tříslovinou) obsaženým v dubu. Barva je nanášena ručně, takže výsledkem jsou unikátní odstíny, které působí přirozeným, lehce kouřovým dojmem a zvýrazňují jedinečnou kresbu dřeva. Charakteristická je pro ně barevná stálost, dub nežloutne a vyvolává chladivý dojem oceňovaný i mezi architekty. Všechny dekory disponují stejně jako Dub Variante French XXL nášlapnou vrstvou 3,2 mm, mikro 4V spárou a mají kartáčovaný povrch ošetřený extrémně matným UV olejem. Dodávají se v zámkovém systému Tuff Loc 5G a lze je jak přilepit, tak i pokládat plovoucím způsobem. Vhodné jsou zároveň i na podlahové vytápění.

Timber Top, Wild Beauty, Dub Neutrino XXL.

Mezi velké formáty se řadí i dekor Dub Neutrino XXL s rozměrem prken 14,5 x 240 x 2130 mm. Ten svými parametry v podstatě odpovídá čtyřem představeným novinkám, nicméně se liší z hlediska povrchové úpravy, kterou je matný lak.

Dub Neutral (Natur) a Dub Country (Rustik)

Kolekce , která je též součástí značky FLOOR FOREVER WOOD, se v loňském roce rozrostla o dva dekory, které lákají jak svým designem a kvalitním zpracováním, tak i cenou. Dub Neutral (Natur) s rozměry prken 14 x 155 x 2200 mm disponuje jemně kartáčovanou povrchovou úpravou s neutrálním olejem s efektem surového dřeva. Na první pohled se tak jedná o nezaměnitelný materiál s odkazem přírody. Dub Neutral (Natur) z hlediska svých dalších parametrů disponuje dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm, spárou 4V a spojením Click.

Dub Country (Rustik) s rozměry prken 14 x 180 x 1800 mm a nášlapnou vrstvou 2,5 mm se vyznačuje rustikálním tříděním se zřejmými letokruhy, skvěle tedy pasuje zvláště do venkovských interiérů. Odolnost a krásu podlaze dodává speciální matný lak nanášený v pěti vrstvách, navíc tvrzený pomocí UV. Také pro Dub Country (Rustik) platí parametry, jako jsou spára 4V a spojení Click.

Nové atraktivní povrchové úpravy Cero 19 na vrstvených podlahovinách Multiplex

Novinkou prezentovanou pod značkou FLOOR FOREVER WOOD se v loňském roce staly také povrchové úpravy Cero 19, které dokážou zajímavě podtrhnout vzhled dřevěné vrstvené podlahoviny Multiplex. V nabídce je 10 odstínů (Cannes, Toulouse, Milan, Berlin, Zurich, London, Lyon, Belfast, Budapest a Dublin). Jejich základem je olej Zero®, který na vzduchu neoxiduje, a tak je zachována přírodní barva dubu, povrch zároveň stále vypadá přirozeně bez lesku. Následná aplikace UV oleje ve dvou vrstvách strukturu dřeva uzavírá, a povrch je tak díky tomu velmi odolný. U povrchových úprav Milan, Zurich, Lyon a Dublin je zajímavých odstínů dosaženo navíc ještě na základě reakce barvy dubu se sulfáty, díky čemuž se bez použití barevných pigmentů změní přírodní odstín dřeviny.

Povrchové úpravy Milan, Lyon a Dublin disponují hoblovanou strukturou, aplikovat je lze pouze na Multiplex. Povrchové úpravy Cannes, Toulouse, Berlin, Zurich, London, Belfast a Budapest se vyznačují kartáčovanou strukturou, vhodné jsou jak na Multiplex, Multiplex Fischgrät/Chevron, tak i na Multiplex Barrique, kde díky hrubě kartáčovanému povrchu s 3D Effectem krásně vynikají.

Povrchové úpravy Rubio® Monocoat na třívrstvých podlahovinách Inspiration Wood a masivních podlahovinách Simply Wood

Šesti novými povrchovými úpravami značky Rubio® Monocoat se mohou pochlubit i třívrstvé dřevěné podlahoviny Inspiration Wood a masivní dřevěné podlahoviny Simply Wood.

K zajímavému barevnému odstínu přirozeného vzhledu je použita aplikace pouze jediné vrstvy oleje Rubio® Monocoat, která přitom dřevu poskytuje dostatečnou ochranu a odolnost. Podlahoviny s touto povrchovou úpravou tedy není nutné již znovu přeolejovávat. Zároveň jsou příjemné na dotyk a vyznačují se snadnou údržbou a v případě menších poškození či škrábanců je místo možné lokálně opravit. Výhodou olejů Rubio® Monocoat je také to, že jsou čistě přírodním produktem, který neobsahuje žádná rozpouštědla ani vodu. Jejich použití je tedy bezpečné a šetří životní prostředí.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.