tilo: nový trend v oblasti dřevěných podlah – krásný jasan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jasan je původní evropský listnatý strom a těší se stále větší oblibě v sektoru nábytku. Vzhled jeho dřeva je výjimečný díky speciální struktuře a světlé barvě. Mezi jeho nejdůležitější vlastnosti patří tvrdost a elasticita, což z něj činí odolnější dřevinu, a je tudíž vhodný pro výrobu podlah.

tilo bere tento trend jako příležitost a přidalo ke svým kolekcím dřevěných podlah pět nových jasanových podlah s typickou kresbou – jasan je vhodný pro každý vkus a styl zařízení. Aktuálně je tedy k dispozici sedm stylových jasanových podlah tilo.

RUSTICO Jasan Champagne.

Dřevěné podlahy jsou čistě přírodní a jsou tím nejlepším, co svět podlah může nabídnout. Dřevěné podlahy tilo poskytují nádherný pocit při chůzi naboso a jsou příjemně teplé pro nohy. Povrchově jsou ošetřeny tilo Innovo NATUR olejem, což slibuje nekomplikované čištění a péči. Díky odolnosti si tuto nádhernou přírodní podlahu může užívat několik generací.

Objevte také dubové podlahy tilo a další krásné dřeviny v TRENDdových kolekcích nebo v kolekcích PURISTICO, MARCANTO a RUSTICO.

www.tilo.com

Přečtěte si:  Tkané vinylové koberce výrobce Dickson®
Share.

About Author

Comments are closed.