Sprchové kanálky GEBERIT CleanLine – řešení pro sprchy v úrovni podlahy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sprchové kanálky Geberit CleanLine jsou ideální volbou pro všechny, kteří touží po spojení designu, funkčnosti a snadné údržby. Sérii letos navíc obohatil nový model Geberit CleanLine50, který díky inovativně-funkčnímu designu získal dvě prestižní ocenění – Design Plus za inovaci a Red Dot Award za design.

CleanLine50 – úzký, funkční a oceněný

S šířkou pouhé tři centimetry a asymetrickým odtokovým kanálkem s trojúhelníkovým průřezem doplňuje CleanLine50 sérii o novou designovou variantu. Z technického hlediska se však nijak neliší od svých předchůdců. Vyladěnou kombinaci funkce a designu ocenily hned dvě poroty, CleanLine50 získal nejen cenu za inovaci Design Plus, ale také cenu Red Dot Award za design.

Vyjmutá hřebenová vložka.

Hřebenová vložka usnadní úklid

Unikátní vlastností kanálků ze série Geberit CleanLine je jejich snadná údržba. Na rozdíl od běžných sprchových kanálků nemá CleanLine žádné skryté hrany nebo rohy, v nichž by se mohly usazovat nečistoty a bakterie. K dalšímu benefitu patří také integrovaná hřebenová vložka, která spolehlivě zachytí všechny nečistoty. Její vyjmutí a vyčištění je mimořádně pohodlné a je otázkou několika vteřin.

„Série sprchových kanálků CleanLine je dokonalým příkladem toho, jak Geberit dokáže propojit design a funkčnost svých výrobků. Z designového hlediska se výborně hodí do každé koupelny. Z funkčního hlediska zase oceňuji integrovaný spád, který spolehlivě odvede všechnu vodu,“ uvedl produktový specialista společnosti Geberit Jan Jůzek.

Rozmanitý výběr designových možností

Sprchový kanálek Geberit CleanLine je dostupný v různých designových variantách s různými tvary nerezového profilu, jedná se o modely CleanLine20, CleanLine50, CleanLine60 a CleanLine80. CleanLine80 se vyznačuje vysoce kvalitním samostatným profilem s integrovaným sklonem a je možné ho objednat v kovových odstínech champagne, černý chrom či ušlechtilá ocel.

Přečtěte si:  Umyvadla na desku. Hit i stálice současných koupelen.

Snadná instalace

Všechny kanálky ze série Geberit CleanLine jsou promyšleny do posledního detailu. Jejich instalace i utěsnění jsou snadné; snadno je lze i seříznout na míru konkrétní koupelně. Po nainstalování funguje sprchový kanálek jako otevřený profil, kterým odtéká voda přímo do odpadního potrubí.

www.geberit.cz

Share.

About Author

Comments are closed.