Citrus. Šťavnatě kreativní, zářivě barevný. Kolekci koberců z recyklovaných PET vláken navrhl pro GAN Jorge Garaje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Španělský designér Jorge Garaje, který má zkušenosti s průmyslovým designem a vývojem produktů, je podle své vlastní definice „zhmotňovačem nápadů“, jenž zdůrazňuje význam surových materiálů a řemeslné zpracování. CITRUS, kolekce venkovních kilimů, které vzdávají hold třem hlavním členům velké rodiny citrusových plodů, je jeho první spoluprací se společností GAN.

Obrázky pomerančů, limetek a citronů se objevují na třech variantách koberců vyrobených ze 100% recyklovaných PET vláken v Indii – v zemi, kde se ručně vyrábějí všechny kolekce GAN. Překrývající se zaoblené kontury ovoce jsou umístěny na pozadí grafické vrstvy, diagonální mřížky, která má připomínat síťky, v nichž se citrusy tradičně prodávají.

„Grafika se skládá ze dvou rozměrů, které se doplňují: na jedné straně je to geometrický vzor podobný modulární mřížce jakéhokoli obkladu nebo dlažby a na straně druhé nepředvídatelný chaos uspořádání obrázků citrusových plodů. Tímto způsobem si hrajeme s vnímáním různých rovin prostoru,“ říká designér.

Odolný materiál v kombinaci s veselou barevnou paletou v různých odstínech oranžové, zelené a žluté předurčuje tyto koberce pro terasy, solária, ale třeba i dětské pokoje nebo dynamické pracovní prostory, které se nevyhýbají barvám, dodává jim dávku energie, osobitosti a odvážného designu. Díky šťavnaté kreativitě a zářivým barvám jsou koberce z kolekce CITRUS osvěžující volbou v kombinaci s šedými, dřevěnými a zemitými tóny.

Vyráběny jsou v rozměrech:

  • oranžová 237 x 300 cm,
  • limetková 232 x 300 cm,
  • citronová 240 x 300 cm.
Přečtěte si:  ProFlooring s.r.o. - nářadí k instala koberců

www.gan-rugs.com

Share.

About Author

Comments are closed.