Flowshield Acoustic, nová litá polyuretanová podlaha

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Tremco CPG a její divize Flowcrete přináší na trh novou litou polyuretanovou podlahu, vhodnou jako designová nášlapná vrstva do kancelářských, zdravotnických, školských a obytných budov. Flowshield Acoustic je zvukově izolační systém se stavební výškou pouhé 4 mm, který přispívá ke zlepšení akustiky v budovách nebo bytech. Jedná se o samonivelační, pružnou PU hmotu určenou pro bezesparé povrchy, které jsou dokonale pevné, kompaktní a odolné. Akustické řešení vytváří prostředí, kde se lidé cítí příjemně a komfortně.

Akustická mezivrstva má útlum 16 dB. Její aplikace je velmi snadná a po rozmíchání dvou složek se aplikuje přímo na připravený, penetrovaný podklad. Umí zakrýt drobné nerovnosti nebo vrypy, protože samotnou ji lze vylít ve 2,0 mm.

Designéři, architekti, stavebníci, ale i běžní uživatelé ocení nejen snadné provedení a rychlou pochůznost hotové plochy, ale i dostupnou rozmanitost barev (dle RAL) nebo grafických možností, které tato hmota umožňuje. K dokonalosti rovněž přispívá odolnost proti UV a nízké hodnoty emisí VOC.

www.flowcrete.cz

Přečtěte si:  Historické vzory parket 4 - Intarzie, inkrustace a marketerie
Share.

About Author

Comments are closed.