Bona SuperSport – údržba a renovace sportovních podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesionální renovace a údržba sportovních podlah pomocí Bona SuperSport System, Bona jako oficiální technický partner FIBA splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah.

Údržba a renovace dřevěných lakovaných a elastických podlah (PVC, vinyl, linoleum, guma) ve školách bývá častým diskutovaným tématem. Sportovní podlaha musí absorbovat nárazy a minimalizovat zranění sportovce, bez vlivu na výkon. Klíčovými faktory jsou tření, odolnost proti nárazům a opotřebení, protiskluzné vlastnosti, stupeň lesku. Představujeme Bona SuperSport pro ošetření, údržbu a renovaci sportovních podlah.

Certifikován a schválen pro sport

Bona SuperSport System je systém kompletních řešení pro ošetření, údržbu a renovaci sportovních dřevěných lakovaných a elastických podlah (PVC, linoleum, vinyl, guma). Bona SuperSport je certifikován FIBA – mezinárodní basketbalovou federací. Je jediným partnerem ve sportu uznávaným Mezinárodním olympijským výborem (IOC). Bona jako oficiální technický partner FIBA splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah.

Renovace dřevěné sportovní podlahy nabízí snadný proces a rychlost. Bona brusné stroje, brusiva a bezprašný systém broušení Bona DCS důkladně vybrousí povrch na holé dřevo, poté je aplikována povrchová úprava, která dodá podlaze správnou ochranu a vlastnosti, jenž se od sportovní podlahy očekávají.

Elastické podlahy (PVC, vinyl, linoleum, guma) vynikají svou odolností a jednoduchou údržbou. Tyto podlahy se staly velmi populární a nachází se ve většině moderních sportovních zařízeních. Tyto podlahy, stejně jako ty dřevěné, lze dnes díky moderním technikám renovovat. Naše řešení nabízí všestrannost a svobodu designu při renovaci, stejně tak efektivní ochranu povrchu a údržbu elastických podlah. Ať už se jedná o renovaci nebo údržbu, ošetřením sportovní podlahy pomocí řešení Bona SuperSport se prodlouží životnost sportovních podlah!

Produkty Bona SuperSport
Pokládka a renovace sportovních podlah
Pro více informací nás kontaktujte!

Share.

About Author

Comments are closed.