Atraktivní dřevěné podlahovny FLOOR FOREVER WOOD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Podlahy Šesták působí na našem trhu s podlahovinami již 19. rokem. V rámci své obchodní sítě FLOOR FOREVER nabízí pestrou paletu podlahových krytin napříč materiály. Široká nabídka produktů se týká i stále oblíbenějších dřevěných podlahovin, které prezentuje pod svou značkou FLOOR FOREVER WOOD.

Celoročně zvýhodněné ceny na nejprodávanější dekory z nabídky dřevěných podlahoviny Timber Top

Velkoformátové třívrstvé podlahoviny Variante French značky Timber Top jsou vhodným řešením pro každého, kdo poptává kvalitní a krásnou přírodní krytinu za velmi dobrou cenu. Průkopníkem v rámci těchto velkoformátových prken, která opticky zvětšují i ten nejmenší interiér, se již v minulých letech stal Dub Variante French XXL s rozměry prken 14,2 x 240 x 2450 mm. Velký zájem o tento dekor ze strany zákazníků otevřel dveře i dalším formátům z této kolekce. Zájemci tak mohou volit i mezi dalšími verzemi s označením XL (14,2 x 190 x 2450 mm) a L (14,2 x 190 x 1820 mm). Prkna s jemnou mikro 4V fází mají kartáčovaný povrch ošetřený extrémně matným UV olejem, dubovou nášlapnou vrstvu 3,2 mm a spojení tuff loc 5G. Díky těmto shodným parametrům lze všechny tři varianty mezi sebou snadno kombinovat, čímž se v interiéru docílí ještě větší unikátnosti podlahy. Ještě o něco většími proporcemi disponuje Dub Variante French MAX XXL (14,2 x 290 x 3000 mm), který se od svých „sourozenců“ liší pouze zámkem pero-drážka. V nabídce obchodní sítě FLOOR FOREVER jsou všechny tyto nejoblíbenější dřevěné podlahoviny až do konce roku 2023 k dispozici za atraktivní akční ceny.

Přečtěte si:  Nová kolekce Grand Floor Click 0,4 RIGID

Akční rustikální třívrstvé dřevěné podlahoviny napříč kolekcemi

Od 6. 2. až do 31. 5. 2023 lze v rámci obchodní sítě FLOOR FOREVER pořídit několik rustikálních dekorů z kolekcí třívrstvých dřevěných podlahovin Pure Wood a Inspiration Wood za velmi příznivé ceny. V rámci kolekce Pure Wood se jedná o Dub Country (Rustik) s povrchovou úpravou speciální lak, formáty lamel 14 x 180 x 1800 mm, 4V fází a dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm. Alternativou s povrchovou úpravou jemný kartáč a finálním přírodním olejem je v akční nabídce Dub Antique (Rustik), který je dodáván v délce lamel 2200 mm. Kolekce Inspiration Wood má v akční nabídce dekory Dub Rustik LIFE a Dub Provence (Rustik). Oba disponují jemně kartáčovanou povrchovou úpravou s finálním přírodním olejem, mikro 4V fází, dubovou nášlapnou vrstvou 3 mm a spojením click. Totožná je i šíře lamel 190 mm, u Dubu Provence (Rustik) je možné pořídit lamely v délce až 2200 mm.

Všechny uvedené dekory v akční nabídce se dlouhodobě řadí mezi nejpoptávanější sortiment v rámci třívrstvých dřevěných podlahovin FLOOR FOREVER WOOD nejen díky kvalitnímu zpracování, ale i díky tomu, že skvěle ladí jak s moderními, tak tradičními prvky v interiéru.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.