FLOOR FOREVER VINYL, lepené vinylové podlahoviny si s vlhkým prostředím poradí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Každý, kdo vybírá jednotnou podlahovinu do celého bytu či domu, je postaven před otázku, jakou zvolit, aby nejen dobře vypadala, ale také správně fungovala ve všech prostorách. Například do koupelen či kuchyní, kde je podlaha často vystavována vodě a vlhkosti, je potřeba tento aspekt zvlášť zhodnotit. Není-li zvolena tradiční dlažba, ideální volbou jsou lepené vinylové podlahoviny, které si s vlhkým prostředím hravě poradí. Díky lepenému způsobu pokládky krytina pevně přilne k podkladu, nepracuje jako plovoucí podlahoviny a voda ani vlhkost se žádnou spárou nedostanou pod povrch.

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER nabízí pod značkou FLOOR FOREVER VINYL mnoho kolekcí lepených vinylových podlahovin, z nichž si každý vybere dekor podle svého gusta. Volit přitom lze jak mezi dřevěnými, tak kamennými či betonovými dekory. V rámci dřevěných dekorů jsou v současné době mezi zákazníky nejžádanější kolekce Design Vinyl Home 0,3 a Design Vinyl Extreme 0,55, které nabízejí 10 elegantních vzorů s autentickou povrchovou úpravou Embossing Register, díky níž krytiny působí jako přírodní, dřevěné, a to jak na pohled, tak i na dotek.

Design Vinyl Home 0,3,3002.

Kolekce Design Stone 0,55 nabízí 12 moderních kamenných a betonových dekorů, od travertinu, mramoru až po grafit, které skvěle vyniknou nejen v koupelnách, ale v celém interiéru. Některé vzory se navíc mohou pochlubit velikostí lamel až téměř metr na metr, což ještě více evokuje pocit exkluzivity této podlahové krytiny.

Nabídku všech kolekcí naleznete na www.floorforever.cz.

Share.

About Author

Comments are closed.