Ekologické barvy OIKOS, přírodní krása povrchů vytvořených pro zdraví

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výrobní program italské společnosti OIKOS je od jejího založení v roce 1984 zaměřen na produkci ekologických barev a dekorativních materiálů, které jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí a především k našemu zdraví (certifikát kvality ISO 9001 a certifikát životního prostředí ISO 14001). Zde stojí za to zmínit například designovou kolekci TIEPOLO nebo ultra odolný nátěr pro potravinářské prostory ULTRASATEN.

Kolekce TIEPOLO

Nadchne jedinečným vzhledem textur a barev přírodních materiálů. Přirozená lehkost a vzdušnost vápenných povrchů je podpořena originálními odstíny unikátní kolekce, která v každém prostoru dokáže vytvořit malá umělecká díla. TIEPOLO do interiérů přináší mimořádnou kvalitu. Vysoká ochrana povrchu, vynikající paropropustnost, omyvatelnost a odolnost jsou přednostmi originálních dekorů s efekty patinovaných povrchů, mramorového vzhledu, dezénů s výjimečnou hloubkou matu a polomatu nebo jejich dalších kombinací. TIEPOLO je zárukou komfortního bydlení v souladu s přírodou, bez kompromisů.

Ultra odolný ULTRASATEN

Ekologický nátěr stěn nabízí mimořádnou odolnost vůči nečistotám, vynikající omyvatelnost, velmi vysokou otěruodolnost a výbornou paropropustnost. Poradí si se skvrnami od kávy, omáček, ovocných šťáv, bláta, dokonce i s dětskými kresbami na stěnách. Je ideální pro stěny s vysokými nároky na hygienu a údržbu: nemocnice, školy, dětské pokoje, kuchyně, schodiště, restaurace aj. Výrobek vysoké kvality s certifikátem HACCP dle normy UNI 11021:2002 Nátěry pro potravinářské prostory.

Dovozcem materiálů OIKOS je společnost AVIS COLOR.

www.oikos.cz

Přečtěte si:  Silikátová šedá lazurní barva na dřevo
Share.

About Author

Comments are closed.