Výhody úklidového stroje. Spolehlivý provoz, možnost desinfence povrchů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koupí komerčního úklidového stroje se ušetří – pro menší, nebo začínající firmu se to možná zdá jako velká investice, ale komerční úklidové stroje mají větší motor, vydrží v provozu klidně celý den, a to každý den v týdnu, mají dlouhý napájecí kabel a další „vychytávky“, které při každodenní práci oceníte. I při pořízení obyčejného vysavače dbejte na to, aby byl určen pro komerční použití, protože běžný domácí vysavač není stavěný na každodenní šestihodinový úklid a může se tak velice brzy rozbít. Úklidový stoj je možné si vzít úvěr, který tak dovolí pořídit si větší a lepší model, který déle vydrží a úklid ulehčí tak, že lze nabrat více klientů a stoj tak dříve splatit.

V nabídce firmy Köder s.r.o. naleznete úklidové stroje nejen jako vysavače, nebo stoje na mokrý úklid, ale také kombinované, které vaší práci maximálně urychlí. Například díky dobře vybranému stroji budete schopni místo jednoho patra najednou uklidit patra dvě, můžete tak omezit provozní náklady, a to se určitě vyplatí.
Díky několika modelům nabídce můžete použít úklidové stroje nejen k úklidu, ale díky důmyslným nástavcům a použití správné úklidové chemie také k dezinfekci povrchů. To klienti maximálně ocení, obzvlášť když se jedná o instituce jako jsou nemocnice, školy, školky, nebo obchodní centra a jiné, kde se pohybuje hodně osob.

Výběr toho správného úklidového stroje není tak těžký, jak se na první pohled může zdát. Ve firmě Köder s.r.o osobně poradí, stroj klidně zapůjčí na zkoušku v daném objektu a předvedou jeho hlavní výhody.

Mycí stroj Columbus ARA 66 BM 70/i.L. je „ferrari“ v provádění efektivního mytí v nemocnicích, supermarketech, víceúčelových halách a jiných menších objektech i ve stísněných a hůře přístupných místech. Jak se s ním pracuje se můžete podívat zde:

www.koeder.cz

Share.

About Author

Comments are closed.