Multidecor Skin Oikos – první antibakteriální a ekologická dekorativní barva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Interiérové nátěry, které působí antibakteriálně a jsou prospěšné našemu zdraví, dnes již nikoho nepřekvapí. Jinak je tomu v oboru dekorativních nátěrů. Italský výrobce Oikos přichází s novinkou Multidecor Skin, první antibakteriální dekorativní barvou.

Multidecor Skin Oikos je ekologický dekorativní nátěr s rafinovaně matným vzhledem a širokou škálou textur. Příjemný na dotek dokáže oživit každý prostor. Vytváří velmi tenkou vrstvu, ale vždy s efektní hloubkou matného povrchu. Vzhled však není jeho jedinou předností. Výrobek s patentovanou antimikrobiální technologií přináší aktivní ochranu stěn. Díky inovativní patentované technologii s antibakteriální dlouhodobou aktivitou dle ISO 22196 eliminuje až 99,99 % bakterií. Ve spojení s podkladním nátěrem Ultrasaten, který se vyznačuje bezkonkurenční odolností vůči znečištění, vytváří Multidecor Skin paropropustné povrchy s velmi dobrou otěruodolností a omyvatelností a je vhodný pro stěny vystavené vysoké zátěži.

Inovativní výrobek se snadnou a rychlou aplikací nabízí nespočet kreativních dezénů inspirovaných texturami semiše, tkanin, pergamenu, koroze, plechu nebo betonu. Originální je i speciální škálou moderních odstínů v působivých kombinacích.

Ekologický dekorativní nátěr, který je aktivní při vytváření zdravého a komfortního bydlení.

Multidecor Skin je dekorativní nátěr:

  • s patentovanou antimikrobiální technologií, je ošetřen biocidem pro ochranu před mikroby a choroboplodnými zárodky, účinná látka: chlorid stříbrný (nejedná se o nanotechnologii) dle ISO 22196;
  • s certifikátem A+ dle klasifikace emisí;
  • s certifikátem III EPD (environmentální prohlášení o produktu) dle CAM;
  • specifický matný vzhled hebkého povrchu;
  • všestranný, moderní, elegantní;
  • s výbornou omyvatelností;
  • odolný, se snadnou údržbou.
Přečtěte si:  Indeko-Plus chrání zdraví i přírodu

Dovozcem materiálů OIKOS je společnost AVIS COLOR.

Další informace na: www.oikos-paint.cz/textured-decoratives/multidecorskin

www.oikos.cz

Share.

About Author

Comments are closed.