Krásný jasan – nový trend v oblasti dřevěných podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jasan je listnatý, původní evropský strom a těší se stále větší oblibě v sektoru nábytku. Speciální struktura a světlá barva dřeva činí jeho vzhled velmi výjimečným. Mezi jeho nejdůležitější vlastnosti patří tvrdost a elasticita, což z něj také dělá dřevinu s vysokou odolností vhodnou pro výrobu podlah.

Značka tilo bere tento trend jako příležitost a přidala ke svým dřevěným podlahám pět nových jasanových podlah s typickou originální kresbou – dřevina je vhodná pro každý vkus a styl zařízení.

PURISTICO Jasan Weiss.

Dřevěné podlahy jsou čistě přírodní a představují to nejlepší, co svět podlah může nabídnout. Dřevěné podlahy tilo poskytují nádherný pocit při chůzi naboso a jsou příjemně teplé pro nohy. Jsou povrchově ošetřené tilo Innovo NATUR olejem, což slibuje nekomplikované čištění a péči. Díky odolnosti dřevěných podlah si tuto nádhernou přírodní podlahu může užívat několik generací.

Objevte také dubové podlahy tilo a další nádherné dřeviny v TRENDdových kolekcích nebo v kolekcích PURISTICO, MARCANTO a RUSTICO.

www.tilo.com

Přečtěte si:  Dubové podlahoviny ESCO - masivní i vícevrstvé, v různých tloušťkách i šíři prken
Share.

About Author

Comments are closed.