Adore Regent – rigidní vinylové podlahoviny od společnosti Adarefloors

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rigidní vinylové podlahoviny začaly velice rychle hrát prim na trhu podlahových krytin. Kolekci Adore Regent, která může nabídnout celou řadu vynikajících vlastností, najdete v nabídce společnosti Adorefloors.

Vlastnosti podlahovin Adore Regent

  • Jsou 100% voděodolné. Dají se instalovat i do koupelen, zimních zahrad, trvale netemperovaných objektů apod. Hodí se pro podlahové topení. Díky akustické IXPE podložce dokáží utlumit hluk až do 22 dB.
  • Mají velkou rozměrovou stabilitu a celkovou pevnost nosného jádra i zámků. Lze je proto instalovat i na rovnou dlažbu bez stěrkování, OSB nebo Fermacell. A zámky se nelámou, což ocení nejen zákazník při běžném užívání, ale už podlahář při montáži.
  • Neobsahují ftaláty, benzen ani jiné chemikálie či změkčovadla. I přesto jsou pružné, a to díky Adore®Core. Jsou certifikované FloorScore a U.S. Green Building Council.
  • Jsou daleko odolnější než běžný vinyl vůči poškrábání a běžnému mechanickému namáhání díky technologiím MicroCeramic™ a Duramond™ a keramickým a křemičitým částicím v nášlapné vrstvě.
  • Přirozeně odpuzují špínu a další nečistoty. Technologie Cleantech™ a NanoSilver™ použité na konci výrobního procesu zamezují množení bakterií a růstu plísní. Podlahy se navíc dobře omývají. Pro vyčištění stačí studená voda.
  • Rychle se pokládají. Lamely se nekroutí a některé mají i Drop-Lock zámky, které se zaklapávají shora gumovou paličkou.

www.jjrenova.cz

www.adorevinyl.cz

Přečtěte si:  LINO Fatra - nová kolekce českých vinylových podlahovin v roli šíře 2 metry
Share.

About Author

Comments are closed.