Kermi – ideální partner pro vnitřní klima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výrobky Kermi v oblasti vytápění a větrání jsou udržitelným přínosem pro zdravé životní prostředí a příjemné vnitřní klima. Pro novostavby nebo rekonstrukce nabízí Kermi kompletní program, který zahrnuje desková, designová a koupelnová otopná tělesa, konvektory, otopné stěny, systémy pro plošné vytápění/chlazení a systémy pro řízené větrání obytných místností. Výrobky Kermi nabízejí možnost přesného přizpůsobení prostorové situaci, tepelné potřebě a požadovanému tepelnému komfortu. Investice, která se vyplatí.

Výhody Kermi

  • Vše od jednoho dodavatele;
  • ideální pro novostavby a rekonstrukce;
  • široké spektrum barev a stavebních rozměrů;
  • možnosti speciálního a atypického provedení;
  • k dostání různé sady upevnění, doplňková příslušenství a komponenty;
  • maximální funkčnost v kombinaci s atraktivním vzhledem;
  • 5letá záruka.

Kermi desková otopná tělesa s energeticky úspornou technologií Therm-X2

S deskovými otopnými tělesy značky Kermi je možné dosáhnout zkrácení doby ohřevu až o 25 %, zvýšení podílu příjemného sálavého tepla až o 100 % a úsporu energie až o 11 % díky jedinečnému inovativnímu řešení technologie x2, která je založena na principu sériového průtoku. Kermi nabízí široké spektrum barev a stavebních velikostí jak pro novostavby a rekonstrukce, tak i pro všechny zdroje tepla.

Kermi  konvektory a otopné stěny

Pokud jde o vysoký tepelný výkon a možnost přesného přizpůsobení architektuře místnosti a tepelné potřebě, jsou konvektory a otopné stěny značky Kermi ideálním řešením.

Kermi  designová otopná tělesa

S designovými otopnými tělesy Kermi lze vyhovět všem individuálním požadavkům, ať už jde o výběr barvy, tvaru a velikosti, přizpůsobení tepelné potřeby či způsobu připojení. K dostání jsou také různá doplňková příslušenství a varianty provedení, jako jsou přídavné elektrické vytápění nebo modely pro výhradně elektrický provoz.

Přečtěte si:  KermiExtra, sprchové kouty do malých koupelen

Kermi X-NET – systémy plošného vytápění a chlazení

Stěnové a podlahové systémy Kermi x-net jsou dokonalými neviditelnými tepelnými zdroji především v zimě – a zároveň příjemným chlazením bez proudění vzduchu v místnosti v letních měsících. Jako podlahové nebo stěnové vytápění s všestranným způsobem instalace jsou systémy x-net výkonné a nabízejí mnoho architektonických výhod.

Kermi X-WELL – větrání obytných místností

Pro správné komfortní větrání nabízí Kermi různé provedení a systémy větracích jednotek. Centrální větrací jednotky přesvědčí svojí maximální energetickou účinností a tichým provozem a v novostavbách jsou stále populárnější. Decentrální větrací jednotky nabízejí plusové body zejména u rekonstrukcí, neboť není zapotřebí instalovat rozvody větracího potrubí.

www.kermi.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.