Kermi: sprchový kout s integrovaným zrcadlovým sklem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V malých koupelnách lze jen těžko naplánovat či umístit velkoplošné zrcadlo, neboť pro něj jednoduše není dostatek místa. Společnost Kermi nabízí elegantní, chytré řešení: sprchové kouty s integrovaným zrcadlovým sklem, jež je možné si uzpůsobit dle vlastních požadavků – zrcadlo celoplošné, na dveřích nebo na pevném poli.

Varianta sprchového koutu s pevným zrcadlem celé délky je dokonalé řešení speciálně pro malé koupelny, neboť poskytne místo pro v prostoru samostatně stojící velké zrcadlo. Zrcadlové sklo Kermi je k dispozici nejen pro sprchovou řadu WALK-IN XB, ale také pro všechny sprchové kouty Kermi se šířkou skel 6 a 8 mm. Díky integrovanému zrcadlovému prvku je prostor optimálně využit za relativně nízkou cenu. Pro menší koupelny je to perfektní řešení, díky němuž se místnost zdá mnohem prostornější a světlejší.

Zajímavost zrcadlového skla Kermi

Pokud je světlo v koupelně silnější než světlo ve sprchovém koutu, je z něj přes sklo vidět ven do prostoru koupelny. Naopak (z koupelny do sprchového koutu) není sklo průhledné. Zrcadlové sklo lze navíc kombinovat s pískovaným dekorem dle individuálních požadavků (pokud je v rámci technických možností) a s povrchovou úpravou skla KermiCLEAN.

Třídílný sprchový kout Kermi WALK-IN XS s integrovaným velkoplošným zrcadlem a držáky na ručníky, navržen v rámci speciálního programu KermiEXTRA.

Ukázkovým příkladem je skleněná zástěna WALK-IN XB, která je standardně k dispozici s integrovaným zrcadlovým sklem. Toto řešení je rozděleno do dvou celků tak, aby si našlo cestu do každé koupelny i přes např. točité schodiště do třetího patra. Sériová řada WALK-IN XB zaujme velkou rozmanitostí a celkovou šířkou až 2400 mm. Je možné ji dovybavit dodatečnými dveřmi, aby bylo zabráněno stříkající vodě a možnému průvanu studeného vzduchu.

Rafinované řešení: dvoudílný sprchový kout WALK-IN XB s integrovaným zrcadlovým sklem, díky němuž získá i malá koupelna velkoplošné zrcadlo.

  • Zrcadlo bez vrstvy stříbra;
  • s chromovaným vícevrstvým systémem;
  • odolné proti korozi;
  • odolné vůči vodní páře a čisticím prostředkům;
  • možnost pískování (volitelné);
  • reaguje na intenzitu světla (možnost vidět ze sprchy do koupelny, ne naopak);
  • možnost velikostního provedení na míru.
Přečtěte si:  Bisazza MARMO - moderní styl a kouzlo tradice

www.kermi.cz

Share.

About Author

Comments are closed.