Materiály ZERO pro nátěry betonu a betonových podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO RenoTop – multifunkční elastická barva

Je určena především pro aplikaci na podklady z rozdílných materiálů. Lze ji použít pro nátěr fasády, betonu, pozinku, dřeva, plastu a mnoha jiných podkladů. Síla a jedinečnost tohoto materiálu spočívá především v jeho univerzálnosti. ZERO RenoTop je však silný i v mnoha dalších ohledech. Na fasádě překlene drobné trhliny, na betonových plochách zabraňuje prostupu CO2 do ocelových konstrukcí ukrytých uvnitř, na pozinkovaných svodech nepraskne a neodloupne se při velkých změnách teplot, ke dřevu přilne a pronikne hluboko do jeho pórů, čímž při popraskání dřeva nedojde k odloupnutí.

Bez problémů najde využití při kompletním nátěru staveb v exteriéru i interiéru. Běžným využitím jsou fasády a betonová opláštění budov, v mnoha případech je použit na nátěry rozměrných pozinkovaných ploch, jako jsou např. skladištní haly apod. Stejně tak ho naleznete na roubených a hrázděných stavbách. Všechny tyto aplikace ZERO RenoTop spojuje jeho značná odolnost proti povětrnostním vlivům. Vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat s cca 8 m2/l.

Tónovat lze podle jakéhokoliv přání zákazníka včetně metalických odstínů.

ZERO Aqua Wetterschutzfarbe – silněvrstvá vysoce elastická barva

Je určena především pro povětrnostním vlivům odolné barevné nátěry vláknocementu, betonu, dřeva, neželezných kovů apod.

Síla materiálu spočívá především v jeho perfektní elasticitě, přilnavosti k podkladu a vysoké odolnosti vůči alkalitě podkladu. Díky této pružnosti odolává snadno i velkým změnám teplot nebo agresivnímu krupobití. Konzistence materiálu zaručuje velmi dobré překlenutí trhlinek a vyplnění pórů na mnoha druzích podkladů. Po zaschnutí vyvolává povrch ZERO Aqua Wetterschutzfarbe pocit hladkosti a zároveň jemné polomatné sametovosti.

Přečtěte si:  Materiály ZERO pro nátěry kovových povrchů

Vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat s 5 m2/l.

Tónovat lze podle jakéhokoliv přání zákazníka včetně metalických odstínů.

ZERO FuboTec POX – vysoce odolná podlahová barva do průmyslových prostor

Jedná se o vodou ředitelnou dvousložkovou barvu na epoxidové bázi pro vysoce mechanicky a chemicky zatížené podlahy v interiérech. Využití nachází jak v halách, výrobních a skladovacích provozech, tak při tvorbě moderních designových povrchů podlah. Kombinací barevných odstínů a čirého provedení lze dotvořit architektonické pojetí celého interiéru. Taktéž při rekonstrukcích stávajících podlah je tento materiál oblíben pro své vysoké plnění a snadné zpracování. Nabízen je v baleních 5 a 15 kg, a to v odstínech dle přání, které lze namíchat v míchacích centrech ZERO MiX. Materiál má hedvábný lesk.

Vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat se 7 m2/kg.

Strukturu a hrubost podkladu lze pak doplnit skleněnými kuličkami ZERO FuboTec Grip.

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.