Cottage Herringbone a Chalet Herringbone, nové řady třívrstvých podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Lamett, výrobce dubových třívrstvých podlahovin, využívá nejmodernější výrobní procesy společně s množstvím řemeslné práce a pružně reaguje na nové trendy. Disponuje tak širokou nabídkou dekorů i rozměrových řad prken, a to v osmi stupních třídění dřeva, od čistého dubu až po farmářské rustikální prkno.

V letošních novinkách spojuje Lamett trendy posledních let: pokládku do rybiny, rustikální vzhled prken a přírodní odstíny dřeva, které v minulém roce u zákazníků zabodovaly. Odstín Natural má typicky žlutohnědou barvu dubu ošetřeného lakem nebo olejem, Invisible působí vzhledem dřeva bez povrchové úpravy. V těchto přírodních barvách přidává Lamett dvě řady parket pro pokládku do vzoru rybiny, obě v rustikálním třídění s atraktivními markantními barevnými i strukturálními variacemi.

Chalet Herringbone Invisible.

Řada Chalet Herringbone nabízí přirozený vzhled dřeva s malými i velkými suky a také trhlinami s tmavým tmelením, ošetřeného oxidativním olejem. Řada Cottage Herringbone se vyznačuje opět silně rustikálními parketami, v omezené míře s dokreslenými vytmelenými trhlinami, dokončená je matným lakem.

Lehce kartáčované parkety z obou řad s nášlapnou vrstvou 3 mm mají zkosené všechny čtyři hrany, jsou opatřeny spojem pero–drážka a určeny jsou k celoplošnému lepení. Vhodné jsou i pro pokládku na podlahové vytápění.

www.parketkoncept.cz/lamett

Share.

About Author

Comments are closed.