DEVOS trade CZ, s.r.o. – profesionální nářadí od francouzského výrobce L´OUTIL PARFAIT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost DEVOS trade CZ, s.r.o., nabízí ucelenou nabídku nářadí na aplikaci, vyhlazování i broušení nejen celoplošných stěrek. Jednotlivé modely špachtlí se pro daný druh práce liší tvarem rukojetí i typem planžety.

Špachtle pro celoplošné vyhlazování mají ergonomickou rukojeť pro pohodlný úchop a vyrábí se v široké škále šířek od 2 cm až po 120 cm. Planžety jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli tl. 0,25 mm a mají zkosené a zaoblené rohy. To je důležité pro vyhlazování stěrky, aby nevznikaly mezi jednotlivými tahy nerovnosti. Jak říkají malíři, že jim pak špachtle píše.

Špachtle pro sádrokartonáře jsou sice podobné těm k celoplošnému stěrkování, ale již na první pohled je naprosto odlišný tvar ergonomické rukojeti pro silnější úchop, ale i planžeta z nerezové oceli má větší tloušťku – 0,7 mm. Navíc tyto špachtle nemají zkosené rohy, ale pouze zaoblené.

Dále jsou v nabídce speciální aplikační válečky v šířkách od 80 do 250 mm pro nanášení stěrky DEVOSKYT VÁLEČKOVÁ. Potah válečku má unikátní materiál, díky němuž je schopný nabalit větší množství stěrky a následně ji rozválet na ploše v jednotné vrstvě, ale hlavně bez klouzání po povrchu. Tento způsob aplikace je vhodný jak pro profesionály, kteří si svoji práci ulehčí a zefektivní, tak i pro laiky, kteří zase díky válečku dosáhnou profesionálního výsledku.

Kompletní nabídku profesionálního nářadí naleznete na webové stránce:

Přečtěte si:  Döllken Rental - půjčovna nářadí pro pokládku soklových lišt

www.hladitko.cz

Share.

About Author

Comments are closed.