SENSANO – bez PVC, měkké bez změkčovadel díky materiálu TINYL®

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinylové podlahy jsou mimořádně praktické, mají vynikající vlastnosti, jsou odolné, snadno se udržují a nyní i svojí optikou vytvářejí dojem dřevěné krytiny nebo dlažby. Přesto stále roste poptávka po designových podlahách, které neobsahují PVC.

Výroba vinylových krytin podléhá nejpřísnějším požadavkům a je také pravidelně kontrolována certifikačními instituty. Ale stále více zákazníků se chce obejít bez PVC a hledají alternativy – a ty existují. Často se zde uplatňují i jiné druhy plastů, například kolekce tilo SENSANO, kterou tvoří takzvaný Tinyl®.

Tinyl je bezhalogenový termoplast, bez PVC a plast bez změkčovadel. Název „Tinyl“ je složen z „ti“ z tilo a „nyl“ z vinyl, protože materiál má podobné vlastnosti jako vinyl, a to je snadná údržba a dlouhá životnost. Kromě toho je extrémně odolný, podobně jako vinyl. Tinyl je samozřejmě také pravidelně testován, a proto splňuje nejvyšší standardy.

Kolekce SENSANO v dezénu selských prken neobsahující PVC se skládá z osmi dekorů dubů, smrků a modřínů, které jsou všechny pojmenovány podle německých řek. Integrovaná zvuková izolační vrstva z korku zaručuje příjemný komfort při chůzi a tradiční spoj tiloFIX snadnou pokládku. Kartáčovaná podlaha má krásný vzhled dřeva a různé barevné odstíny, od světlých po tmavé.


Nová podlaha jedním kliknutím!

VYFOŤTE – VYBERTE PODLAHU – A HOTOVO.

Chtěli byste vědět, jak bude vypadat světlá podlaha v obývacím pokoji? Nebo jak vypadá tmavý vinyl na podlaze kuchyně? Zkuste to! Nikdy to nebylo tak snadné!

Přečtěte si:  Dub Variante French L - přírodní krása ve velkém formátu

Během několika okamžiků se vám nová podlahová vrstva tilo položí na podlahovou plochu. Můžete ji donekonečna zkoušet, porovnávat i sdílet.

Aplikace je k dispozici pro chytré telefony a tablety.

Share.

About Author

Comments are closed.