LVT Amtico: autentický vzhled dřeva. Parketové vzory jsou stále trendy.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parkety jsou sofistikovaný a elegantní design, který obstál ve zkoušce času, a parkety od společnosti Amtico nejsou výjimkou. Tento všestranný a zároveň trvalý vzor se stejně dobře uplatní v klasickém i moderním prostředí.

Amtico Spacia – Washed Salvaged Timber, 
SS5W3322 – velké parkety.

V posledních letech zažívají parkety v moderních interiérech renesanci, zejména vzor rybí kosti. Tento ikonický dezén se dnes používá v moderních i dobových nemovitostech a je ideální jak pro velké otevřené obytné prostory, tak pro menší intimní prostory.

Parkety pomáhají místnost opticky rozšířit a dodávají jí teplo a dědictví historie a vnášejí do ní nadčasový a rafinovaný půvab. Jsou krásně univerzální a jsou k dispozici v různých barevných provedeních, od chladných borovic scandi až po bohaté staré duby, které doplňují množství různých vzhledů a stylů. Svým geometrickým vzorem vnáší pohyb a rovnováhu a vytváří dokonalou základnu jakékoli místnosti v domácnosti, ať už se jedná o koupelnu, kuchyň, obývací pokoj nebo ložnici.

Tradiční dubové parkety

Parkety s klasickým vzhledem doplňují mnoho interiérových schémat. Pokud jde o tradiční dub, venkovský dub i vyřezávaný dub, vnesou do vašeho domova pocit stylu a tepla, skutečnou nadčasovou eleganci.

Amtico Form – Rural Oak,
FS7W5950 – ve vzoru malých parket.

Současné parketové podlahoviny

Tým designérů společnosti Amtico povýšil tento univerzální vzor na výběr krásných podlahovin pečlivou kombinací rozměrů a barev. Syté inkoustové a hluboké indigové tóny dřeva Ink Wash Wood dodají prostoru luxusní a moderní vzhled. A pokud chcete něco ještě modernějšího, vyzkoušejte kamenné dekory z kolekce Spacia.

Přečtěte si:  Inspiration Wood – nová kolekce Pure Wood

Parketové podlahoviny ve stylu Scandi

Oblíbený trend bytového designu v podobě interiérů ve stylu scandi má svůj význam a parketové podlahoviny Amtico pomohou tohoto dojmu dosáhnout. S produkty, jako jsou Iced Oak a Shell Oak, vytvoříte světlé, vzdušné a relaxační prostory.

Amtico Spacia – Iced Oak,SS5W3310 – velké parkety.

Kolekce LVT společnosti Amtico jsou pečlivě navrženy a vybrány tak, aby nabízely barvu a design vhodný pro jakýkoli prostor vašeho domova, a díky malým a velkým formátům parket, které jsou k dispozici v kolekcích Signature, Spacia a Form, si můžete užívat všech výhod stylu včetně snadné údržby v oblíbeném dekoru parket, který bude mít trvalou přitažlivost.

www.anvitrade.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.