Podlahářské arény 2023 v Praze a Brně s rekordní účastí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Letošní Podlahářské arény se Supellex – svět podlah s.r.o. rozhodla uskutečnit ve dvou městech, a to v Praze a Brně. Mezi největší lákadla patřilo představení novinek a praktické ukázky nejen pokládky podlahovin, které předváděli zkušení profesionálové. I díky tomu byla letošní účast rekordní.

Úvodem promluvil David Veselý, který zhodnotil loňský rok a seznámil s plány na rok nynější. Nové privátní kolekce DesignArt a Simple představil Gerflor. Firma Esco Podlahy vystoupila s novinkami a změnami pro rok 2023. Po krátké přestávce byl prezentován nový výrobce podlahových krytin Aspecta a společně s viceprezidentem Aspecty pro Evropu Mariem Pinhem byla charakterizována nová kolekce privátních
podlahovin. Společnost Ardex uvedla novinky, které doplnila názornými ukázkami. Firmy PROFIL Team a Döllken CZ seznámily kolegy v hledišti s novinkami, které taktéž mohli vidět na vlastní oči v praxi. Podlahářské arény vyvrcholily vystoupením Vladimíra Ďuriše a Josefa Voborníka, kteří se zabývali řešeními problematik podlahářského odvětví.

Na Podlahářské arény zavítalo 605 účastníků. Společnost Supellex – svět podlah s.r.o. děkuje za zájem a věří, že čas zde strávený byl pro všechny přínosný, a přeje úspěšnou sezonu 2023.

www.supellex.cz

Přečtěte si:  Gerflor: nová kolekce rigidních vinylových dílců
Share.

About Author

Comments are closed.