HET – fasádní barvy řady MIKRAL a FASADIN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

FASADIN

Oblíbená fasádní barva vytvářející povrch s jemnou zrnitostí.

Fasádní akrylátová vysoce paropropustná matná barva s jemným zrnem, plně omyvatelná, rychleschnoucí, vyznačující se vysokou krycí schopností a roztíratelností, univerzálně použitelná, sjednocující vzhled různých podkladů. Je vhodná k nátěrům zdiva, minerálních omítek a lepidel, betonových panelů a monolitů, břízolitových omítek apod. Používá se k nátěrům kontaktních zateplovacích systémů.

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru) nebo tónování do pastelových odstínů v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: cca 5 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou.

FASADIN FORTE

Odolná strukturní fasádní barva. Ideální pro sjednocení vzhledu různých podkladů

Fasádní akrylátová paropropustná matná barva s hrubým zrnem, plně omyvatelná, rychleschnoucí, univerzálně použitelná pro sjednocení vzhledu zrnitosti různých podkladů. Je vhodná k nátěrům zdiva, minerálních omítek a lepidel, betonových panelů a monolitů, břízolitových omítek apod. Používá se k nátěrům kontaktních zateplovacích systémů.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru) nebo tónování do pastelových odstínů v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: cca 2,5 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: speciálním strukturním válečkem s hrubou strukturou.

MIKRAL 100

Hladká fasádní barva s vysokou bělostí a dlouhodobou odolností povětrnostním vlivům a průmyslovým exhalacím

Fasádní akrylátová hladká barva určená k venkovním nátěrům vápenných, vápenocementových a břízolitových omítek, omítek s akrylátovým pojivem, zdiva, k dekoračním nátěrům svislých betonových konstrukcí apod. Nátěr vytváří matný, paropropustný, plně omyvatelný povrch, odolný vůči povětrnosti, kyselým dešťům a průmyslovým exhalacím. Barva je vhodná pro nátěry nových i starých minerálních omítek, pro obnovovací nátěry akrylátových fasádních barev, pro sjednocující nebo obnovovací nátěry kontaktních zateplovacích systémů s povrchovou úpravou z akrylátové tenkovrstvé omítky.

Přečtěte si:  Prémiová fasádní barva Caparol ThermoSan NQG

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru) nebo v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: cca 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless.

MIKRAL SILIKON – fasádní silikonová barva

Fasádní barva se silikonem s vysokou vodoodpudivostí a nízkou špinivostí.

Pro dlouhodobou ochranu omítek Fasádní silikonová hladká barva určená k venkovním nátěrům vápenných, vápenocementových a břízolitových omítek, polymerních omítek, zdiva, k dekoračním nátěrům svislých betonových konstrukcí apod. Používá se k nátěrům fasád s nároky na nízkou nasákavost a špinivost. Nátěr vytváří matný, paropropustný, plně omyvatelný povrch, odolný vůči povětrnosti, kyselým dešťům a průmyslovým exhalacím. Barva je vhodná pro nátěry nových i starých minerálních omítek, pro obnovovací nátěry akrylátových fasádních barev, pro sjednocující nebo obnovovací nátěry kontaktních zateplovacích systémů apod.

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru) nebo v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: cca 7 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury
podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless.

MIKRAL RENOVO ACTIVE

Fasádní silikonová barva pro dlouhodobou ochranu nové i renovaci staré fasády, na mikrotrhlinky i na plísně

Fasádní silikonová barva s výztužnými mikrovlákny ošetřená přípravkem proti plísním a řasám určená k venkovním nátěrům vápenných, vápenocementových a břízolitových omítek, omítek s polymerním pojivem, zdiva, k dekoračním nátěrům svislých betonových konstrukcí apod. Je vhodná pro nové i renovační nátěry fasád, pro sjednocující nebo obnovovací nátěry povrchů kontaktních zateplovacích systémů atd. Barva obsahuje výztužná mikrovlákna umožňující přemostění nedynamických vlasových trhlinek (max. 0,3 mm). Nátěr vytváří matný, paropropustný, plně omyvatelný povrch odolný vůči povětrnosti, kyselým dešťům a průmyslovým exhalacím. Barva je ošetřena biocidním přípravkem působícím preventivně proti opětovnému vzniku plísní a řas. Tyto biocidy disponují inovační technologií ochrany účinnými látkami v alkalickém prostředí, před UV zářením a vyplavováním.

Přečtěte si:  Interiérová silikátová barva Hetline SENSITIVE SILIKÁT

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru) nebo v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: cca 6–7 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless.

www.het.cz

Share.

About Author

Comments are closed.