HET SOLDECOL A AQUADECOL – kvalitní lazury pro jedinečnou krásu dřeva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SOLDECOL LAZURA je syntetická tenkovrstvá olejová lazura „nové generace“ pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Hlavní předností je především vysoký obsah přírodních olejů a vosku, čímž je dosaženo výborné vodoodpudivosti nátěru a dokonalé ochrany dřeva. Nátěry olejovou lazurou nepraskají a neloupou se, snadno se obnovují a umožňují dřevu „dýchat“. Vynikají jednoduchou aplikací, nízkým odstřikem, perfektním rozlivem a penetrací do dřeva. Speciální stálobarevné pigmenty spolu s oleji a voskem přirozeně zvýrazňují strukturu a kresbu dřeva a v kombinaci s UV ochranou vytváří atraktivní hedvábně matný povrch s dlouhodobou odolností povětrnostním vlivům a UV záření. Lazura je vhodná k novýma obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí, např. dveří, okenic, palubek, plotů, pergol, zahradního nábytku, chat, chalup apod. Nabídka odstínů se rozšířila na celkových 14 základních barevných variant, které lze vzájemně míchat, bezbarvý odstín lze mimo jiné používat i k zesvětlení tmavších odstínů.

SOLDECOL LAZURA PREMIUM je velmi kvalitní tónovatelná rozpouštědlová tenkovrstvá olejová lazura prémiové kvality určená pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Je ošetřena účinnými fungicidními a algicidními přípravky, a její nátěrový film tak lépe odolává houbám a řasám. Mezi hlavní přednosti dále patří silikonizované pojivo a vysoký obsah velmi kvalitních přírodních olejů a vosku, čímž je dosaženo výborné vodoodpudivosti nátěru a dokonalé ochrany dřeva. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí, např. dveří, okenic, palubek, plotů, pergol, zahradního nábytku, chat, chalup apod. Vyrábí se v transparentním odstínu určeném mimo přímé aplikace a zesvětlování také pro tónování do 60 odstínů na tónovacích strojích v systémech HET MULTIMIX.

Přečtěte si:  Detecha Karbolineum extra - dekorativní a ochranná lazura na dřevo

SOLDECOL LAZURA FORTE je tónovatelná profesionální alkydová rozpouštědlová středněvrstvá lazura určená pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Je ošetřena účinnými fungicidními a algicidními přípravky, a její nátěrový film tak lépe odolává houbám a řasám. Kvalitní stálobarevné pigmenty spolu se silikonizovanou alkydovou pryskyřicí a směsi velmi kvalitních vosků přirozeně zvýrazňují strukturu a kresbu dřeva. Vytváří pololesklý a vysoce vodoodpudivý povrch, který vykazuje velmi dobrou odolnost povětrnostním vlivům a UV záření. Celkovou mechanickou odolnost nátěrového filmu zvyšuje použití aditiva proti poškrábání nátěru. Díky svým vlastnostem lazura velmi dobře penetruje, perfektně se roztírá a má výborný rozliv. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí, např. v interiéru k nátěrům krovů, podhledů, dveří, židlí, stolů apod.; v exteriéru k nátěrům zahradního nábytku, plotů, palubek, pergol, chat, chalup atd. Vyrábí se v transparentním odstínu určeném mimo přímé aplikace a zesvětlování také pro tónování do 60 odstínů na tónovacích strojích v systémech HET MULTIMIX.

SOLDECOL NAPOUŠTĚDLO je syntetický hloubkový alkydový napouštěcí nátěr určený pro nátěry dřeva před aplikací rozpouštědlových nebo vodou ředitelných lazur a emailů řady SOLDECOL a AQUADECOL ve venkovním i vnitřním prostředí. Snižuje nasákavost dřeva, usnadňuje následný nátěr, vytváří účinnou bariéru proti pronikání vody, obsahuje účinné biocidní přípravky, a odolává tak napadení plísněmi, houbami a řasami, zvyšuje trvanlivost celého nátěrového systému, a tím i životnost ošetřeného dřeva. Vyniká výborným rozlivem a hlubokou penetrací do dřeva. Po dokonalém zaschnutí a zesíťování je dobře brousitelný.

Přečtěte si:  ZERO Imprägnierlasur HS PRO NÁTĚRY TERAS

AQUADECOL LAZURA PREMIUM je prémiová vodou ředitelná tenkovrstvá lazura s přídavkem kvalitních vosků a s UV ochranou pro dekorativní a ochranné venkovní či vnitřní nátěry dřeva. Ošetřena je účinnými fungicidními přípravky, a její nátěrový film tak lépe odolává plísním. Nátěr vytváří matný až hedvábně matný vysoce vodoodpudivý povrch, který vykazuje velmi dobrou odolnost povětrnostním vlivům a UV záření. Kvalitní pigmenty spolu s voskem přirozeně zvýrazňují strukturu a kresbu dřeva. Díky konzistenci lazura výborně penetruje do dřeva. Je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí, např. v interiéru k nátěrům krovů, podhledů, palubek, dveří, židlí, stolů, truhel apod.; v exteriéru k nátěrům plotů, pergol, obložení kůlen, chat, chalup, protihlukových dřevěných bariér, dřevěných skeletů atd. V mírných podmínkách venkovní expozice je lazura rovněž vhodná k nátěrům truhlářských výrobků a zahradního nábytku. Vyrábí se v transparentním odstínu určeném k přímé aplikaci a zesvětlování, a pro tónování do 60 odstínů v tónovacím systému HET MULTIMIX.

AQUADECOL LAZURA FORTE je profesionální vodou ředitelná středněvrstvá lazura s UV ochranou, s přídavkem vosku pro vyšší vodoodpudivost a odolnost proti poškrábání. Ošetřena je účinnými fungicidními přípravky, a její nátěrový film tak lépe odolává plísním. Nátěr vytváří hedvábný vodoodpudivý povrch, který vykazuje velmi dobrou odolnost povětrnostním vlivům a UV záření. Kvalitní pigmenty spolu s voskem přirozeně zvýrazňují strukturu a kresbu dřeva. Lazura se používá pro dekorativní a ochranné venkovní či vnitřní nátěry dřeva, je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí, např. v interiéru k nátěrům krovů, podhledů, palubek, dveří, židlí, stolů, truhel apod.; v exteriéru k nátěrům plotů, pergol, obložení kůlen, chat, chalup, protihlukových dřevěných bariér, dřevěných skeletů atd. V mírných podmínkách venkovní expozice je rovněž vhodná k nátěrům truhlářských výrobků a zahradního nábytku. Vyrábí se v transparentním odstínu určeném k přímé aplikaci a zesvětlování, a pro tónování do 60 odstínů v tónovacím systému HET MULTIMIX.

Přečtěte si:  KEIM Lignosil®-Verano - silikátová lazurní barva na dřevo

NOVINKA

AQUADECOL ODŠEĎOVAČ NA DŘEVO je speciální čistič a vysoce účinný bezbarvý oplachový vodou rozpustný přípravek pro renovaci a zesvětlení zašlého dřeva. Šetrným způsobem jej zbavuje šedého nádechu, tmavých skvrn, špíny a mastnoty; navrací dřevu jeho původní barvu a kresbu, čistí skvrny způsobené tříslovinami a rzí, odstraňuje stopy po zvětrávání dřeva vlivem hub, plísní a řas. Nenarušuje dřevní vlákna, neobsahuje chlór a je biologicky odbouratelný. Přípravek lze použít na všechny druhy měkkého i tvrdého dřeva, rovněž tlakově i tepelně ošetřeného. Gelovitá konzistence umožňuje snadné nanášení i na svislých plochách. Je určen pro práce v exteriéru nebo tam, kde lze provést důkladný oplach vodou. Používá se před aplikací rozpouštědlových nebo vodou ředitelných lazur řady SOLDECOL a AQUADECOL. Výrobek je vhodný např. pro dřevěné terasy, zahradní nábytek, ploty, obklady, dřevěné rošty, pergoly, chaty atp.

www.het.cz

Share.

About Author

Comments are closed.