Luxol Originál AQUA – chrání proti dešti už 90 minut od nátěru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dřevěné prvky v exteriéru jsou vystavovány nepříznivým přírodním podmínkám, které mohou značně zkrátit jejich životnost. Důležitá je proto volba správného a kvalitního nátěru, který jako jediný může zamezit rychlému ničení dřeva a jeho předčasnému „odchodu“. Ideálními pomocníky jsou produkty z řady Luxol Originál.

Nejnovějším přírůstkem této řady je Luxol Originál AQUA. Jde o tenkovrstvou olejovou lazuru na vodní bázi, v níž se snoubí tradice s inovací. Produkt přináší jak výhody vodou ředitelných barev, tak zároveň díky své inovativní receptuře i důležité vlastnosti barev syntetických. Je vhodná pro dekorativní nátěry dřeva v exteriéru. Dodává mu matně saténový vzhled, je rychleschnoucí a zároveň zajišťuje preventivní biocidní ochranu proti plísním. Chrání dřevo proti UV záření, zabezpečuje zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost nátěru a mechanickou odolnost.

Lazura Luxol Originál AQUA je vhodná pro nátěry plotů, dveří, pergol, zahradního nábytku, obkladů domů, okenic, chat, chalup a jiných dřevěných povrchů v exteriéru. Díky krémové konzistenci se snadno aplikuje. Po 20 minutách je nátěr odolný vůči prachu a již po 90 minutách vůči dešti. Jedná se o barvu typu 2 v 1, takže při běžném použití lze lazuru aplikovat bez základního nátěru.

Pokud chcete dřevu dodat starodávný nádech, sáhněte po lazuře Luxol Originál Vintage. Ta zajišťuje komplexní ochranu dřeva ve zcela nových trendy odstínech. Mezi hlavní benefity patří zvýšená vodoodpudivost, mechanická odolnost, vysoká přilnavost dalšího nátěru, hluboká penetrace a rovnoměrné rozptýlení pigmentu.

Přečtěte si:  Moderní renovace oken s produkty firmy Festool

www.luxol.cz

Share.

About Author

Comments are closed.