Který odstín právě letí? Vybírejte z malířských barev značky Remal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

18BARVY A LAKY mají ve svém portfoliu tradiční značku malířských barev REMAL. Co největší distributor a výrobce barev a laků v České republice s produkcí 18 tisíc tun vlastních barev doporučuje zákazníkům z pestré nabídky pro výmalbu interiérů?


VŽDYCKY REMAL EXPERT – ZÁŘIVĚ BÍLÁ! „VŠE BÍLÝ – VŠE ČISTÝ!“

Reklamou, která právě běží v televizi, chce společnost BARVY A LAKY divákům ve zkratce a humornou formou sdělit, že jejich barvou může malovat úplně každý, ale potěší i profesionála. REMAL EXPERT je zárukou, že to i napoprvé dobře dopadne – VŽDYCKY SE TO POVEDE!… a Zdeněk Godla vymaloval NABÍLO (pochopitelně v jisté nadsázce) za 10 vteřin!


REMAL EXPERT – je extra bílá vápencová barva, nadčasový odstín, bělejší než například barvy kaolinového
typu. Barva je vyrobena z nejkvalitnějších vápenců. Je perfektně kryjící, vysoce prodyšná – vhodná i na sanační omítky. Je ekologická, uživatelsky příjemná, vyznačuje se snadnou aplikací na všechny podklady. Výsledným efektem na zdi bude sametově matný povrch.
Vydatnost až 11 m²/kg.

REMAL PLUS – malířská barva kaolinového typu, je součástí kampaně podpořené soutěží o dovolenou a stříbrné mince. Barva má přirozený odstín (bělost 86 %) a naprosto výjimečnou kryvost, po zaschnutí je malba hluboce matná. Je paropropustná, hodí se i do mírně vlhkých prostor a na sanační omítky. Má skvělé aplikační vlastnosti a odolnost oděru za sucha. Je snadno tónovatelná barevnými pastami. Její kvalitu za nízkou cenu ocení profesionál i každý „domácí malíř“.
Extrémní vydatnost až 13 m²/kg.

Přečtěte si:  Černá - královna barev. Barva, která si rozumí s různými interiérovými styly.

Zimní a nyní stále aktuálnější téma – PLÍSNĚ! – letos více než jindy můžeme kvůli šetření na vytápění řešit tento věčný problém nevětraných chladných místností. Řada REMAL má kompletní systémové řešení PROTI PLÍSNÍM vyskytujícím se na zdivu.

REMAL PROTIPLÍSŇOVÝ – malířská barva s bělostí až 90% (místa už napadená plísněmi je nutné ošetřit přípravkem Remal sanal na zdivo). Jak název napovídá, barva má protiplísňový i silný preventivní účinek proti Penicillium glaucum, Chaetomium globosum, Aspergilus niger, Alternaria tenuis, Aureobasidium pullutans, Scletophona pityophila. Zkrátka jedná se o barvu vhodnou zejména do DO VLHKÝCH PROSTOR. Je otěru vzdorná za sucha, paropropustná, vhodná i na sanační zdivo. Je snadno tónovatelná barevnými tónovacími pastami.
Vysoká vydatnost až 13 m²/kg v závislosti na savosti povrchu.

Všechny malířské barvy je ideální kombinovat s penetracemi. Jsou prvním základním krokem, napouštěcím nátěrem, díky kterému je po zaschnutí podklad soudržnější, méně savý a vrchní barva k němu zaručeně lépe přilne. Penetrace jsou skvělým pomocníkem i před lepením dlažby a obkladu. Pokud použijeme ke zpevnění podkladu penetraci, můžeme si tak „pojistit“ úspěch – například předejít riziku odlupování vrchní barvy z problematických podkladů. Penetrace jsou zároveň paropropustné a snadno přetíratelné, vhodné do exteriéru a interiéru.

REMAL PENETRACE HLOUBKOVÁ PROTIPLÍSŇOVÁ je aktivní součástí REMAL SYSTÉMU PROTI PLÍSNI – zesiluje a násobí účinek malířské barvy REMAL PROTIPLÍSŇOVÝ. Má vynikající penetrační vlastnosti, působí do hloubky podkladu.
Vydatnost až 10 m²/kg.

Přečtěte si:  Materiály REMAL k povrchovým úpravám a ochraně zdiva

Barevný interiér Remal

Pro designové řešení interiérů se hodí REMAL COLOR nebo omyvatelný REMAL VINYL.

Malířský nátěr REMAL COLOR s jemnou vůní, probarvený, určený k přímé aplikaci zaručí stejnoměrný stálobarevný odstín. Paleta obsahuje 12 barevných tónů s perfektní krycí schopností již v první vrstvě. Barva je po zaschnutí hluboce matná, má vysokou otěruvzdornost, je prodyšná, vhodná i na sanační zdivo. Je ideálním řešením pro dětské interiéry.
Vydatnost až 10 m²/kg.

Pro aplikace náročnější na údržbu a zároveň luxusní vzhled je ideální volba REMAL VINYL COLOR MAT. Vybírat lze rovnou z 20 sytých, extrémně kryvých barevných variant. Tato prémiová malířská barva je odolná otěru i oděru za mokra, je omyvatelná. Její použití doporučujeme v systému s REMAL PENETRACE HLOUBKOVÁ. Tato vysoce disperzní barva na stěnách vytváří velice tenký, luxusní a odolný nátěrový film. Před aplikací je nutné mít podklad vyspravený, dobře soudržný – prémiová barva pak na stěnách tvoří celistvý matný barevný povrch. S designovým řešením REMAL VINYL COLOR MAT budou spokojeni i ti nejnáročnější.
Vysoká vydatnost až 12 m²/kg.

Pro výspravky nebo maskování skvrn a proteklin

REMAL STĚRKA – vhodná k plošné i lokální aplikaci. Můžeme ji nanášet v tloušťce až 2 mm. Je vysoce bílá a snadno brousitelná. Překryje drobné vady a trhlinky ve zdivu. Nyní s vylepšenou aplikační vlastností.
Vydatnost až 1,7–1,9 kg/m² na 1 mm tloušťky.

REMAL FLEK-STOP – funkční izolační barva na skvrny po zateklé vodě a kouři. Tento funkční nátěr snadno překryje nedostatky podkladu a zároveň je snadno přetíratelný vrchní barvou. Je vhodný k aplikaci pro interiér i exteriér.
Vydatnost až 8 m²/kg.

Přečtěte si:  Prémiová fasádní barva Caparol ThermoSan NQG

Pro inspiraci plnou malířských rad a tipů je tu pro vás Malířská kuchařka na bal.cz/kucharka-remal.

www.BALSHOP.cz

Share.

About Author

Comments are closed.