Vytváření kontrastů pomocí barev. Podlahy Egger jsou doplňkem moderních barevných motivů.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva EGGER bere své zákazníky do světa barev a dekorů podlah. Poskytuje inspiraci, krásné kombinace a praktickou digitální službu k vyzkoušení.

V případě módy a nábytku je dnes možné všechno. Tvary, barvy, materiály – výběr je téměř neomezený. Jen EGGER nabízí více než 200 dekorů podlah ve třech specializovaných produktových kategoriích pro nejrozmanitější požadavky: od podlah řady Comfort, které se vyznačují příjemným dotykovým vjemem a akustikou, přes oblíbené všestranné laminátové podlahy, jež jsou k dispozici také jako voděodolná laminátová podlaha Aqua+, až po obzvláště odolné podlahy Design GreenTec, které zvládnou i náročné výzvy – na všechny své otázky tak najdete správnou odpověď na bázi dřeva.

Harmonické přírodní tóny vnášejí do interiérů kus venkovního prostředí

S autentickými dekory dřeva a kamene a tlumenými barvami vnášíme do interiérů kus venkovního prostředí. Tlumené barevné tóny jsou jemné a proměnlivé, a přesto efektní. Vysoký podíl šedé umožňuje jejich snadné kombinování. V kombinaci s odpovídajícími dekory podlah je půvabně zdůrazněn individuální charakter tlumených barev.

Specialisté na dekory ze společnosti EGGER vybrali čtyři barevná témata z palety přírodních odstínů a zkombinovali je s odpovídajícími dekory podlahových krytin. Výsledkem jsou inspirativní, moderní obytné prostory.


  • JEMNÁ ZELENÁ – matné zelené tóny z přírody
    Rákos, eukalyptus nebo jedle byly inspirací pro tento barevný trend s matnými zelenými tóny z přírody.
    Prosvětlené místnosti s vodními prvky a rostlinami vytvářejí jedinečnou atmosféru. Moderní technologie a přírodní materiály lze úspěšně propojit. Podlahy EGGER se světlým, přírodním vzhledem dřeva se k tomu dokonale hodí: moderní a funkční, mají vše, co dnes dělá dobrou podlahu.

Rákos, eukalyptus nebo jedle byly inspirací pro barevný trend Jemná zelená s matnými zelenými
tóny přírody. Podlaha řady Laminát s formátem podlahových desek Kingsize a živým dekorem kamene
EPL207 Terrazzo Triestino šedé se skvěle hodí ke stěnám v této paletě barev.

  • TLUMENÉ ZEMITÉ TÓNY – teplé zemité tóny vytvářejí příjemnou atmosféru
    Tlumené zemité tóny se kolem nás objevují v různých tvarech a strukturách: udávají směr nejen současných uni barev, ale setkáváme se s nimi i v teplých tónech dřeva a přírodních materiálů, jako je kůže, ale i textilie z konopí a lnu.
    Důraz zde není kladen na kontrasty, ale spíše na kombinace tlumených zemitých a přírodních tónů. Nejsou to jednotlivé kusy nábytku nebo bytové doplňky, které dominují místnosti; kýžený efekt je tvořen spíše barevnou harmonií vybavení. Vše se prolíná v harmonický celek.

Pudrová modrá – tóny, které zaujmou svou uklidňující čistotou. Vypadají obzvláště krásně se světlými dekory, jako je EPC029 Dub Calenberg v klasickém vzhledu dřevěných prken na podlaze EGGER Comfort.

  • PUDROVÁ MODRÁ – tlumené modré tóny pro uklidňující čistotu
    Modré tóny zaujmou svou uklidňující čistotou. Vnášejí do interiérů prostor tím, že připomínají nebe a moře. Tyto subtilní a všestranné prvky propůjčují elegantnímu prostředí lehkost a klid bez rušivého rozptylování.
    Tlumené modré tóny vypadají obzvláště krásně s přírodním dubovým dřevem, světlými podlahovými deskami nebo šedými tóny. Tmavé kontrasty určují jednotlivé kontrastní body.

Nová černá získala přirozený vzhled: s povrchovými strukturami dřeva nebo matnými povrchy vytváří
kontrastní prvek. Skvěle se kombinuje s přírodními podlahami, jako je Design GreenTec, a dekorem EPD040 Dub Almington béžový. Vzhled vnáší do místnosti lehkost a tmavé kontrasty podtrhují její efekt.

  • VŠE JE O ČERNÉ – nová černá jako kontrast
    Nová černá získala přirozený vzhled: dodává se s povrchovými strukturami dřeva nebo matnými povrchy jako kontrastní prvek. Černé detaily v kombinaci s autentickým dřevem vytvářejí moderní styl interiéru.
    Přírodní podlahy vnáší do místnosti lehkost a podtrhují efekt černých prvků. Naopak černá podlaha vytváří elegantní kontrast ke světlému nábytku.
Přečtěte si:  Jak aplikovat elektrické podlahové topení?

VIZUALIZÁTOR PODLAH EGGER – praktická digitální služba k vyzkoušení

Pro výběr má EGGER praktický digitální nástroj – Vizualizátor podlah EGGER. Práce s ním je pro uživatele jednoduchá. Aplikaci lze snadno spustit prostřednictvím stránky www.egger.com/myfloor. Chytrá intuitivní navigace menu provádí uživatele aplikací a zároveň poskytuje přehled kolekcí, typů podlah a v neposlední řadě i širokého sortimentu nejrůznějších dekorů. Zákazník si může své zvolené dekory vyzkoušet na fotografii, kterou si sám nahraje, nebo je posoudit na již nahraných snímcích místností. Chytré propojení s e-shopem se vzorky a vyhledáváním prodejce umožní zákazníkovi přejít od vize (místnosti) ke skutečnému produktu. Nástroj je optimalizovaný pro mobilní použití a vhodný jak pro koncového zákazníka, který chce získat první dojem použití ve svém domově, tak pro prodejce a firmy zabývající se pokládkou, které jej využijí pro rychlou a snadnou vizualizaci místnosti.

www.egger.com/trendy-2022

Share.

About Author

Comments are closed.