Čištění venkovní dřevěné terasy se strojem a materiály Bona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Venkovní dřevěné terasy jsou neustále vystaveny různým změnám počasí, ostrému slunečnímu záření, silnému dešti a v zimním období i sněhu a mrazu. Na jaře je často terasa, která měla dříve plný barevný tón, spíše zašedlá, špinavá, s fleky různých odstínů neurčité barvy a místy pokryta mechy.

Efektivní čištění dřevěných teras

Důležité je, aby byla podlaha skutečně důkladně vyčištěna do hloubky. Čištění může být buď ruční, které ovšem vyžaduje značnou fyzickou námahu a výsledek bude odpovídat ne vždy dodržené preciznosti a vaší postupné únavě, nebo můžete využít čištění strojové, ideálně specializovaným čisticím strojem. Dnes si můžete půjčit čisticí stroj BONA POWER SCRUBER, který je určen přímo pro hloubkové čištění podlah a precizní výsledek je tedy zaručen. Dva protiběžné válcové kartáče čistí do hloubky a poradí si i s nerovnou, kartáčovanou podlahou. Stroj je vysoce efektivní, a přitom manipulace s ním je snadná a ovládání jednoduché.

Nezbytnou podmínkou úspěšného vyčištění terasové podlahy je použití kvalitního prostředku pro vlastní čištění. Pro stroj BONA POWER SCRUBBER doporučujeme čistící prostředek pro hloubkové čištění podlah BONA DEEP CLEAN SOLUTION. Švédský výrobce podlahové chemie nabízí kvalitu, efektivnost a zaručený výsledek.

Ošetření pro dlouhodobou ochranu

Po důkladném vyčištění venkovní dřevěné terasy vždy doporučujeme podlahu řádně ošetřit vhodným přípravkem, jenž přinese podlaze lepší vzhled a delší životnost. Nejvhodnější variantou je použití kvalitního oleje specificky určeného pro venkovní terasové podlahy. Profesionální olej BONA DECKING OIL proniká hluboko do pórů dřeva a dodává jim silnou a dlouhotrvající ochranu povrchu během celého roku. Je na bázi přírodních rostlinných olejů a obsahuje složky, které redukují UV-záření na dřevo a zvyšuje jeho ochranu na maximum. Podlaha bude méně praskat a získá vodoodpudivé vlastnosti. Venkovní olej BONA DECKING OIL je v barvách: přírodní, mahagon, teak, šedá.

Přečtěte si:  Jak vyčistit dřevěnou terasu i zahradní nábytek

 

Video pracovního postupu

Čisticí stroj a chemie Bona

Stroj pro hloubkové čištění venkovních podlah Bona Power Scrubber si můžete zapůjčit v půjčovnách podlahářských brusek Bona v Česku i na Slovensku a v prodejních centrech Bauhaus a Hornbach. Vyberte si nejbližší půjčovnu – KLIKNĚTE ZDE nebo hledejte podlaháře – KLIKNĚTE ZDE. Ve stejných prodejnách zakoupíte i chemii pro ošetření venkovních teras.

www.bona.com/cz/

Share.

About Author

Comments are closed.