S Dulux EasyCare nemají nečistoty na zdech šanci

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ideální volbou pro vymalování dětského pokoje, kuchyně nebo chodby je prémiová barva nové generace Dulux EasyCare. Je vhodná zejména do prostor, kde jsou stěny vystaveny extrémnímu namáhání – do domácností s dětmi a zvířecími mazlíčky, ale také do nemocnic, restaurací, jeslí a školek nebo veřejných institucí.

Dulux EasyCare je matná, vysoce omyvatelná disperzní barva, která vyniká extrémní odolností vůči otěru a omývání. Obsahuje pouze 7 g VOC/l, a je tedy zdravotně šetrná. Unikátní hydrofobní technologie zajišťuje, že se tekuté nečistoty na povrchu vysráží do malých kapiček, které snadno sklouznou po povrchu. Díky tomu je pak možné zdi snadno otřít papírovou utěrkou či navlhčeným hadříkem. I po několikanásobném omytí zůstává nátěr bez poškození a stěny si zachovávají živé a zářivé barvy.

Dulux EasyCare nabízí vynikající kryvost a vysokou vydatnost, až 16 m2/l. Je paropropustný, takže stěny mohou dýchat. Vybírat lze ze 45 barevných odstínů. Možnost vyzkoušet zvolený odstín přímo na stěně nabízí Dulux TESTER. Jedná se o vzorek barvy, který je připraven k okamžitému použití, protože obsahuje váleček a dávkovač. Výběr správného barevného odstínu tak není problém.

www.dulux.cz

Přečtěte si:  Helios Spektra – interiérové barvy
Share.

About Author

Comments are closed.