Vitex má řešení pro ochranu před korozí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pokud jde o nátěry kovů, nejenže chceme mít skvělý výsledek, ale také kovy dlouhodobě ochránit před korozí, nepřízní počasí, UV zářením, horkým sluncem, podzimním sychravým počasím a zimními teplotami. Díky tomu, že produkty Vitex pocházejí z Řecka, lze se na jejich odolnost spolehnout.

Vitex má ve své široké nabídce více řešení:

První krok – základová barva

ANTI-RUST PRIMER – rychleschnoucí antikorozní základová barva s vysokou elasticitou a přilnavostí ke všem kovovým povrchům. Velikost balení 375 ml, 750 ml, 2,5 l, 5 l; barevnost červenohnědá a šedá.

WASH PRIMER – vysoce kvalitní dvousložková antikorozní základová barva pro hladké a lesklé povrchy, jako je hliník, pozinkovaná ocel, železné plechy, polyester, sklo a nerezové kovy. Balení 820 ml směsi, barevnost transparentní žlutá.

Druhý krok – vrchní barva

VI ENAMEL – lesklý email na bázi alkydových pryskyřic. Vytváří tvrdou, odolnou krycí vrstvu, která si zachovává neměnný lesk a odstín. Díky speciálnímu složení tvoří vynikající antikorozní úpravu pro každý kovový povrch. Balení 650 ml a 2,5 l, v 16 odstínech.

VEROLAC – odolný lesklý email na bázi alkydových pryskyřic. Vytváří vysoce tvrdou a odolnou vrstvu a zachovává svůj lesk a odstín beze změny. Má vynikající antikorozní úpravu pro všechny druhy kovových povrchů. Balení 180 ml, 750 ml, 2,5 l, a 5 l; v 22 odstínech.

PLATINUM – polyuretanový vysoce UV odolný email, který lze používat i na všechny dřevěné povrchy. Má vysokou odolnost proti teplotním rozdílům. Balení 750 ml a 2,5 l; lesk, mat, satén; v bílém odstínu + možnost tónování.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2020/03-04

Kovářská barva HEAVY METAL SILICON EFFECT – strukturový vysoce odolný email tzv. základ s vrchem. Barva obsahuje vysoké množství zrnek slídového oxidu železa, které lakovanému povrchu propůjčují dekorativní texturu. Zároveň vynikající antikorozní ochranu a odolnost proti UV záření. Balení 750 ml, 2,5 l (antracit) + tónování do 36 odstínů.

VŠE V JEDNOM A PŘÍMO NA REZ – DIRECT 3v1 – rychleschnoucí odolná antikorozní barva vhodná i na staré zrezivělé kovové povrchy. Poskytuje velkou odolnost, lesk, silnou přilnavost, elasticitu a dlouhodobou ochranu proti korozi. Má skvělý rozliv, nezanechává tahy po štětci a má skvělé krycí schopnosti. Balení 750 ml, 2,5 l; ve 12 odstínech.

www.barvy-vitex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.