Dvousložková epoxidová vrchní barva SINEPOX S 2321

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dvousložková epoxidová vrchní barva SINEPOX S 2321 je díky své historii jednou z nejznámějších 2složkových epoxidových barev. Vyrábí se již více než čtyři desetiletí a za dobu své existence našla spoustu spokojených zákazníků. Na tuto tradici navazuje společnost STACHEMA CZ, která je nyní vlastníkem značky a pokračovatelem firem Sincolor (Sindat Plzeň).

Epoxidový email SINEPOX S 2321 je určen jako vrchní email pro lesklé nátěry kovů, dřeva a dalších dřevěných a stavebních prvků. Email má výbornou přilnavost ke všem povrchům, vynikající chemickou a mechanickou odolnost, otěruvzdornost a velice dobrou kryvost.

Prodává se v setu (složka A a B jsou v optimálním poměru součástí balení), proto nejsou problémy s nepřesností poměrového natužení směsi. Ta se pak snadno aplikuje štětcem, válečkem nebo stříkáním a je zpracovatelná cca 6 hodin při teplotě 20 °C. Email lze ředit ředidlem SINEPOX S 6300. K základnímu vytvrzení (např. pro pochůznost) dochází po 24 hodinách při 20 °C, k úplnému vytvrzení při 20 °C po týdnu. SINEPOX S 2321 se vyrábí ve třech velikostech balení (1,4; 5 a 10 kg) ve 13 barevných odstínech a bázích určených pro kolorování v tónovacích strojích.

Známá je i varianta SINEPOX S 2321 na VANY, která je určena k lesklým nátěrům ocelových a jiných kovových povrchů van. SINEPOX S 2321 na VANY splňuje podmínky pro krátkodobý styk s pitnou vodou, je odolný vůči vlivům čisticích prostředků, má vynikající chemickou a mechanickou odolnost a velmi dobrou kryvost nátěru. Vyrábí se v bílé variantě v balení 1,4 kg.

Přečtěte si:  ETERNAL IN Thermo - interiérová nátěrová hmota zabraňující prostupu chladu

www.stachema.cz

Share.

About Author

Comments are closed.