ETERNAL – vodou ředitelné výrobky na kovy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ETERNAL lesk akrylátový

Lesklá nátěrová hmota s výborným rozlivem určená k vnitřním i venkovním vysoce odolným nátěrům dřeva, kovových konstrukcí opatřených antikorozním nátěrem, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, sádrokartonu, pohledového betonu. Vytváří povrchově tvrdé, elastické nátěry s vysokou odolností vůči povětrnosti a výbornou odolností vůči blokování, a to i při vyšší teplotě. Je vhodná pro nátěry okenních a dveřních rámů.

ETERNAL antikor akrylátový

Antikorozní barva pro základní nátěry konstrukcí z oceli, litiny a lehkých kovů sloužící jako ochrana proti korozi. Je vhodná i pro smíšené konstrukce (ocel ve spojení s nezkorodovaným pozinkovaným plechem). Účinně brání korozi podkladu, tím nejenže prodlužuje jeho životnost, ale rovněž oddaluje olupování nátěrů vlivem jeho koroze.

ETERNAL na radiátory

Tvoří tvrdé, elastické lesklé nátěry odolávající teplotě do 100 °C, odolné blokování a nežloutnoucí i při této teplotě. Má velmi dobrou kryvost, vynikající rozliv, rychlé zasychání a výbornou přilnavost i ke starým syntetickým nátěrům. Je vhodný pro nové i obnovovací nátěry topných těles horkovodního vytápění a kovů opatřených antikorozním nátěrem.

ETERNAL mat Revital

Vhodný pro vnitřní i venkovní nátěry dřeva, kovových podkladů opatřených antikorozním nátěrem, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, sádrokartonu, pohledového betonu. Vyznačuje se velmi dobrou kryvostí, dobrým rozlivem, rychlým zasycháním a výbornou přilnavostí i ke starým syntetickým a olejovým nátěrům. ETERNAL mat Revital splňuje podmínky ČSN EN 71-3 Bezpečnost hraček.

ETERNAL pololesk akrylátový

Tvoří povrchově tvrdé, elastické, pololesklé nátěry s vysokou odolností vůči povětrnosti a oděru. Vyznačuje se velmi dobrou kryvostí, dobrým rozlivem, rychlým zasycháním a výbornou přilnavostí i ke starým syntetickým a olejovým nátěrům. Je vhodný pro nátěry nových podkladů i obnovovací nátěry.

Přečtěte si:  Živoucí růžovo-červená: odvážná a optimistická barva roku Helios

www.barvy-eternal.cz

Share.

About Author

Comments are closed.