Gaskell Mackay Carpets – prémiové koberce z Velké Británie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gaskell Mackay Carpets vstupuje na náš trh prostřednictvím zastoupení firmy ProFlooring s.r.o., která tímto rozšiřuje svoji nabídku produktů a služeb pro velkoobchodní partnery.

Tkané nebo všívané, převážně ale vlněné koberce jsou to nejlepší, co toto odvětví nabízí. Vlna jakožto přírodní materiál má bezpočet benefitů, které uživateli poskytnou přírodní vlastnosti v podobě tepla, měkkosti a izolace, společně s charakteristickou obnovou vlákna po zátěži.

Dvě historické a unikátní, léty prověřené značky jsou spojené v ještě silnějšího hráče na poli podlahových krytin, převážně vysoce kvalitních prémiových koberců. Jak firma Gaskell Co, tak firma Hugh Mackay mají historii datovanou od roku 1902 a 1903. Obě prošly turbulentním vývojem růstu v rámci několika generací a dokázaly se stát lídry ve svém oboru. Obě se staly jedněmi z ikon na poli výrobců koberců a získaly mnoho ocenění. Od začátků ve skromných a malých prostorech se vypracovaly k vysoce moderním, inovativním a reprezentativním výrobním prostorům, kde produkují koberce do celého světa.

Ke konci milénia, což bylo období změn pro celý britský výrobní průmysl, koberce nevyjímaje, se cesty obou firem spojily a pod křídly Whitestone Weavers se zrodila v květnu 2006 propojená Gaskell MACKAY Carpets. Nicméně obě produkují koberce pod svým zavedeným logem.

V nabídce jsou desítky řad koberců nabízející stovky dekorů, barev a struktur, ze kterých může zákazník vybírat – skladové dekory a barvy i kolekce na objednávku. Pokud by zákazník nenašel koberec splňující jeho představu o designu či barvě, může si v internetovém programu výrobce, z pohodlí svého domova, nastavit vlastní barvy dané kolekce, a to již pro objednávku od pouhých 20 m².

Přečtěte si:  Object Carpet: nová kolekce ve 111 barvách

Stejně tak si zákazník může zobrazit vybraný či přebarvený koberec v předem nakonfigurovaných 3D prostorách nebo nahrát fotografii své místnosti pro ještě bližší a přesnější představu.

Jelikož má výrobce zkušený tým designérů a jeden z nejobsáhlejších archivů čítající přes 50 tisíc designů, je také nabídka vytvoření individuálního designu pro jakýkoliv prostor samozřejmý, bezproblémový a profesionální proces.

www.proflooring.cz

Share.

About Author

Comments are closed.