RIGID podlahoviny Pergo v přírodních dekorech s extramatným povrchem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlahoviny RIGID, novinka belgické společnosti Unilin v segmentu vinylových krytin, jsou extrémně odolné a díky patentovanému vodotěsnému zámku jsou určeny i k instalaci do prostor se zvýšenou vlhkostí. Jsou nabízeny ve dvaatřiceti dekorech.

Vyrábí se v komerční zátěžové třídě 33 a jsou opatřeny speciální povrchovou vrstvou Titan V, jež jim propůjčuje extrémní odolnost vůči poškrábání, ulpívání nečistot i dlouhodobé zátěži. Přesto při došlapu působí měkce a jejich vnitřní pružná vrstva napomáhá tlumit hluk.

Tyto podlahové krytiny značky Pergo jsou zařazeny do tří kolekcí s názvem Glomma Pro, Namsen Pro a Viskan Pro. Jsou k dispozici ve 32 různých dekorech a třech formátech, které věrně imitují přírodní materiály, jako je dřevo a kámen. Řada Glomma Pro je charakteristická svým velkorysým rozměrem jednotlivých lamel se strukturou dubových prken. Namsen Pro je velmi oblíbenou řadou díky své rozmanitosti jednotlivých dekorů a dlaždice Viskan Pro dokonale napodobují kamennou dlažbu. Jednou ze zajímavostí Pergo produktů je, že obvodové, ale i přechodové lišty jsou nabízeny v identickém dekoru jako podlahovina.

Unikátní stabilní kompozitní jádro

Největší výhodou podlahovin RIGID je možnost instalovat je i na nerovné povrchy. Lamely jsou totiž složeny z několika vrstev: z unikátní nosné vrstvy z kompozitních materiálů, vinylové vrstvy pro absorpci hluku a zajištění měkkosti a také dvou vrstev skelného vlákna, díky kterým je krytina pevnější a stabilnější. Perfektně se tedy hodí i pro rekonstrukce starších objektů. Navíc je možné umístit krytinu z této kolekce i do míst se zvýšenou vlhkostí, jako jsou koupelny či kuchyně. Patentovaný zámkový spoj, který zajišťuje snadnou instalaci, zároveň vytváří perfektně utěsněný povrch, jenž nepropustí ani kapku vody.

Přečtěte si:  Economy Vinyl - kvalita za příznivou cenu

Vzorky podlahovin zdarma

Vzorky vybraných podlahových krytin je možné zdarma zasílat architektům,
designérům a developerům. Stačí jen navštívit web a vybrat si na:

https://pro.pergo.cz/cs-cz/vzorky-zdarma

Share.

About Author

Comments are closed.