Materiály Gerflor s povrchovou úpravou vhodnou pro zdravotnictví

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Firma Gerflor nabízí širokou škálu podlahových krytin různých typů: heterogenní, homogenní, hybridní nebo přírodní linoleum, které mají jedinečnou povrchovou úpravu vhodnou zejména pro zdravotnické provozy – provozy s vysokými nároky na hygienu a odolnost vůči dezinfekčním prostředkům.

  • Homogenní (Mipolam Symbioz, Planet) a hybridní (Premium) krytiny disponují exkluzivní povrchovou úpravou Evercare. Ta je aplikovaná UV laserovým zasíťováním a poskytuje vynikající trvanlivost a rovnoměrnou tloušťku povrchu, vytváří neproniknutelnou bariéru proti skvrnám a chemikáliím, které se ve zdravotnickém oboru běžně používají, např. Eosin, Betadine, dezinfekce.

Tabulka: Výsledky po čištění (použití neutrálního čističe).

  • Heterogenní (Taralay Impression) materiály mají povrchovou úpravu Protecsol 2, opět aplikovanou UV laserem, s matným efektem, která působí moderně a zároveň je odolná dezinfekci a chemikáliím.
  • Přírodní linoleum (DLW Gerflor) je ošetřeno povrchovou úpravou Neocare bez rozpouštědel vyvinutou výhradně pro linoleum, která je opět extrémně odolná díky trojitému tvrzení laserem.

Povrchové úpravy podlahovin Gerflor vytvářejí 100% neporézní ochranu před všemi druhy kapalin a chemikálií, která skvrny udržuje pouze na povrchu. Použití krytin s těmito povrchovými úpravami zaručí nákladově efektivní údržbu a snadné čištění mopem nebo jiným úklidovým vybavením. Jejich očekávaná životnost je při běžné údržbě více než 20 let.


II. INTERNÍ KLINIKA GASTROENTEROLOGIE A GERIATRIE – PAVILON Y, FN OLOMOUC

Použité materiály Gerflor s.r.o.:

  • Taralay Impression compact, dekor 1714 – 5000 m²,
  • Mipolam Accord EL7 – 720 m²,
  • Mipolam Elegance EL5 – 1000 m²,
  • Mipolam Cosmo – 280 m²,
  • Tarasafe Standard – 240 m².
Přečtěte si:  Luxusní vinylové dílce Amtico pro zdravý, moderní a inspirativní životní styl

Realizace: Janků podlahy s.r.o., Olomouc.


www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.