S kolekcí Egger Trend Selection můžete trendy určovat sami

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trend Selection, prémiový výběr kolekce podlah EGGER PRO 2021+, oslovuje zákazníky díky svému promyšlenému designu a smyslu pro trendy. Nabízí dokonale sladěné dekorové a produktové balíčky. Inovativní koncepce designu ponechává prostor pro individuální kontrasty a otevírá fascinující možnosti v oblasti designu interiérových podlah.

Pokud jde o trendy, existují dvě možnosti: můžete se jimi řídit, nebo je sami určovat, zejména při navrhování místností. Podlaha představuje základ pro individualitu a osobnost. Umožňuje místnostem ožít a výrazným způsobem se projevit. Formuje vnímání prostřednictvím záměrně umístěných kontrastů. Kombinuje kvalitní materiály a osobitý vzhled, tvary a barvy. Vytváří atmosféru a budí emoce.

Kolekce EGGER Trend Selection, vytvořená týmem vedeným Klausem-Dieterem Monhoffem na pozici Head of Design & Decor Management, představuje nový milník. Vytváření harmonických konceptů s dílčími výraznými prvky připomíná dětskou hru. Ať už se jedná o domácí interiér, o stylovou kombinaci soukromého prostoru a domácí kanceláře nebo o sofistikované komerční využití, tento prémiový výběr EGGER inspiruje k novým nápadům, jejichž realizace stanovuje vlastní standardy s nejvyšší kvalitou a nadčasově krásným designem.

EGGER Trend Selection se skládá ze tří dekorových a produktových balíčků, které otevírají nové možnosti: Pure Solids, Creative Functions a Interior Match.

Vyrobené pro dlouhou životnost: Pure Solids

Vzhled masivního dřeva a parket je značně oblíbený. Dekory Pure Solids tento trend zdůrazňují a kombinují kvalitní a přírodní design s vlastnostmi laminátu. Podlaha EGGER Laminát je robustní a snadno se čistí, je flexibilní a rychle se instaluje a nabízí vynikající poměr ceny a kvality. Místo zde najde inovativní vzhled instalací stejně jako vzhled klasických podlahových desek venkovských domů.

Pure Solids – vzhled masivního dřeva a parket v kombinaci s hodnotnými vlastnostmi laminátu.

Balíček dekorů Pure Solids tvoří deset autentických dekorů všech stylů, od decentně elegantních po výrazně nápadné, včetně reprodukce klasického parketového vzhledu. S pěti různými formáty – Classic, Medium, Large, Kingsize  a Long – lze optimálně navrhnout a uspořádat malé i velké místnosti. Díky snadno srozumitelnému konceptu dekoru si zákazníci mohou vybrat opravdu rychle.

Přečtěte si:  Čas letí, ale dřevo nestárne!

Dobrá kombinace: Creative Functions

Otevřené prostory a plynulé přechody: V době, kdy se život a práce přibližují více než kdykoli předtím, stoupá poptávka po rozmanitosti a možnosti oddělení. To platí zejména v místnostech, jejichž rozdělení na definované oblasti musí respektovat různá funkční využití. Kombinovat lze dekory a podlahy ve vzájemném souladu či kontrastu, a vytvořit tak originální a živý interiér. S devíti dekory a 17 variantami zahrnuje kolekce Creative Functions tři koncepty stylů, které jdou napříč všemi typy podlahovin EGGER: motiv Ořech Bedollo je zastoupen čtyřmi barevně sladěnými dekory pro podlahy řady Laminát, Comfort a Design GreenTec. Motiv Mramor Berdal kombinuje klasický dub s bílým mramorem. Produktovou řadu doplňují přírodní dekory dubu z kolekce podlahovin EGGER PRO 2021+, dostupné pro podlahoviny řady Laminát, Comfort a Design GreenTec. Tímto způsobem lze podlahy zvolené s ohledem na konkrétní aplikaci, jako jsou ty teplé a měkké řady Comfort v ložnici a odolné řady Laminát v obývacím pokoji, spojit do harmonického celku.

Různé požadavky, různé podlahy, stejný vzhled – žádný problém s dekory z balíčku Creative Functions. V obývacím pokoji byla instalována teplá a tichá podlaha řady Comfort. Podlaha v jídelně má stejný dekor, ale v robustní verzi Laminát. Doporučený dekor Obývací pokoj: EPC001 Dub Waltham přírodní; jídelna: EPL122 Dub Waltham přírodní.

Podlahoviny EGGER řady Design, Comfort a Laminát lze vizuálně perfektně kombinovat. Vznikají tak pokoje a plochy s vlastním charakterem. Jsou barevně a dekorově sladěné, rozmanité a variabilní, každá s požadovanou vlastností: od voděodolných přes teplé a tiché až po odolné s dlouhou životností.

Přečtěte si:  Dřevěné podlahoviny s odkazem poctivého řemesla

Interior Match spojuje to, co k sobě patří

V návrzích interiéru již nějakou dobu dominuje téma Mix & Match, které představuje kombinace barev, materiálů a povrchů a poskytuje prostor pro kreativitu a individualitu. Zvlášť dobře se uplatňuje v moderních otevřených obytných a pracovních prostorech. Zrušení striktních hranic a nedostatek prostorového vymezení funkčních oblastí s sebou nese nové požadavky na podlahy a interiérový design.

Balíček dekorů Interior Match nabízí výrobky vhodné pro všechny oblasti použití, a to ve stejném nebo barevně sladěném dekoru. Doporučený dekor: Nábytek: H1345 ST32 Dub Sherman šedý; podlahové materiály: EPL185 Dub Sherman šedý.

S výběrem 30 dekorů přináší výrobce materiálů na bázi dřeva tento motiv poprvé v tak rozsáhlém sortimentu. Nabízí tím možnosti moderních realizací a harmonických návrhů jak architektům a zpracovatelům, tak i koncovým zákazníkům. V balíčku dekorů Interior Match se rozlišuje mezi řešeními se stejným dekorem a barevně sladěnými řešeními. V balíčku dekorů Decor Match najdete podlahy stejně jako produkty pro výrobu nábytku a návrhy interiérů ve stejném dekoru s různými povrchovými strukturami. Zákazníci si mohou vybrat podlahy, dveře, kuchyňské desky i nábytek ve stejném dekoru, a dosáhnout tak harmonického vzhledu interiéru. Balíček Colour Match obsahuje zase dekory, které jsou sladěné barevně.

Pracovní deska a podlaha ve stejném dekoru – snadno díky balíčku dekorů Interior Match. Doporučený dekor Pracovní deska: H1344 ST32 Dub Sherman koňakově hnědý; podlahové materiály: EPL184 Dub Sherman koňakově hnědý.


Trend Selection, prémiový výběr

  • EGGER Trend Selection: prémiový výběr kolekce podlah EGGER PRO 2021+ pro navrhování inspirativních obytných a pracovních prostor.
  • Interior Match: sladěné dekory z EGGER kolekce dekorativních materiálů 2020–2022 pro nábytek a interiérový design a kolekce podlah EGGER PRO 2021+. K dispozici 23 dekorů Decor Match a sedm dekorů Colour Match.
  • Creative Functions: koncepty obytných a pracovních prostor s čistými liniemi, strukturou a atraktivním designem. K dispozici devět dekorů a tři koncepty stylu.
  • Pure Solids: vzhled masivního dřeva a parket v kombinaci s hodnotnými vlastnostmi laminátu. S deseti autentickými dekory a pěti formáty podlahových desek.
Přečtěte si:  UZIN uzávěry proti vlhkosti pro všechny aplikace

www.egger.com/trend-selection
Foto: EGGER Holzwerkstoffe

Share.

About Author

Comments are closed.