S nezámrzným ventilem Schell Polar II vás zima nezaskočí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Připadá vám nepatřičné v letních měsících upozorňovat na zimu? Právě v tomto období je čas na vylepšení technického zabezpečení nemovitosti.

Jeden z nejúspěšnějších výrobků v nabídce firmy SCHELL, nezámrzný ventil Polar II v zimních měsících zajistí téměř nepřerušený venkovní odběr vody. Zásobníky vody a hadice můžeme nyní bez obav nechat venku, ale jak si zajistit tekoucí vodu na zahradě v zimních měsících? I v tomto období je v okolí domu často zapotřebí, ať už kvůli úklidu, omytí pracovního náčiní, nebo třeba vašeho chlupatého miláčka po návratu z blátivé podzimní procházky. Standardní vývod vody je v nejchladnějších měsících roku nepoužitelný, protože hrozí zmrznutí vody v potrubí či ventilu a s tím spojené materiální škody. Nezámrzný ventil SCHELL Polar II nechá zapomenout na starosti s včasným odpojováním venkovních vývodů vody, protože vám zaručí prakticky nepřetržitou krátkodobou možnost tekoucí vody na zahradě, dvorcích, kolnách či garážích.

Princip fungování ventilu je promyšlen do posledního detailu. Po každém použití dochází k jeho automatickému vyprázdnění. To je umožněno systémem nuceného přisávání vzduchu do armatury, čímž je zajištěn gravitační odtok vody z trubky. Před obdobím mrazů je potřeba vždy odšroubovat z výtoku připojení hadice nebo příp. nástavce, aby po puštění a uzavření vody na ventilu mohla voda z trubice volně odtéct. Využití ventilu Polar II je vskutku univerzální, ocení jej nejen majitelé domů a bytů k instalaci na venkovních zdech domů, chalup a balkonů, ale stejně tak provozovatelé nákupních center, prodejen, sportovišť, hotelů a penzionů.

Přečtěte si:  Hansgrohe určuje trendy v koupelnách

Výrobce doporučuje montáž ventilu Polar II odborně znalým pracovníkem, ale z praxe je zřejmé, že si s jeho instalací poradí i zruční kutilové. Vodítkem jim může být nové video, kde obchodní manažer Schell, Ing. Aleš Řezáč, srozumitelně popisuje montáž krok za krokem:

www.schell.eu

Share.

About Author

Comments are closed.