WOODGUARD, nová značka v nabídce společnosti JanoCo s.r.o.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost JanoCo s.r.o. má již více než dvacetileté zkušenosti s prodejem a distribucí barev a nářadí a díky svým výsledkům se stala během let významným a důvěryhodným dodavatelem nátěrových hmot na českém trhu.

Za dosavadním úspěchem stojí výborná znalost trhu a individuální přístup k obchodním partnerům tak, aby jakákoliv služba co nejpřesněji vyhovovala jejich aktuálním požadavkům a potřebám. JanoCo s.r.o. zajišťuje celý sortiment, od barev přes dekorativní nátěry, lazurovací laky na dřevo, malířské nářadí až po tapety.

V minulém roce společnost dosavadní sortiment doplnila produktovými řadami WALLGUARD a WOODGUARD, kterými úspěšně navazuje na kvalitu produktů a profesionalitu. Již během několika měsíců si produkty WALLGUARD a WOODGUARD získaly oblibu klientů z řad malířů, natěračů a lakýrníků, ale také velkou měrou z řad kutilů a běžné veřejnosti, zkrátka klientů, kteří preferují kvalitní výrobky se snadnou a jednoduchou aplikací a dlouhou životností.

Zatím nejúspěšnějším produktem řady WOODGUARD je WOODGUARD SILNOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO Premium. Je vhodná do exteriéru i interiéru. Tvoří ji směs syntetických alkydových pryskyřic, pigmentových past, aditiv a UV ochranných látek v organickém rozpouštědle. Hodí se na dřevěné konstrukce staveb, např. pergoly, chaty, obklady, okna, dveře, podhledy, ale i zahradní nábytek a jiné. Na povrchu vytváří vrstvu s hedvábně lesklým vzhledem, která dřevo výborně chrání před nepříznivými vlivy počasí, UV zářením, udržuje jeho vlastnosti a zachovává přirozenou krásu. Lazura je tixotropní, velmi dobře se nanáší i na svislé plochy a podhledy. Nátěr zůstává pružný, nepraská. Výsledný vzhled a odstín nátěru ovlivňují mnohé faktory: druh použitého dřeva a jeho kvalita, příprava povrchu před nátěrem, předchozí nátěry, množství nanesené lazury a použitá aplikační technika.

Přečtěte si:  Karbolineum extra LAZURA NA DŘEVO 3v1 od společnosti DETECHA

www.janoco.eu

Share.

About Author

Comments are closed.