Designové vinylové dílce ter Hürne – kolekce 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V nové kolekci vinylových dílců ter Hürne je v popředí zájmu výrobce nejen design a perfektní řemeslné zpracování, ale i téma zdravého bydlení. Vinylové dílce jsou vyráběné bez použití ftalátů a škodlivých změkčovadel. Ty jsou nahrazeny změkčovadly na biologické bázi, která jsou extrahovaná ze sójových bobů. Všechny vinylové podlahoviny ter Hürne jsou vyráběné ze zaručeně čistých surovin bez použití recyklátů, které by mohly obsahovat neznámé látky.

Aktuální kolekce ter Hürne 2022 obsahuje exkluzivní dekory dřeva a dlažby. Každý z dřevodekorů je dostupný v provedení na nosné desce HDF v řadě COMFORT, na nosné rigidní voděodolné desce v řadě PERFORM a v řadě PRO určené pro celoplošné lepení. Zákazník se při výběru podlahy může plně soustředit jen na dezén a technické otázky si ujasnit později. Toto systémové řešení značně usnadňuje prodejní nabídku a zákazníkovi přináší jednodušší výběr.

Významným aspektem v nové kolekci je také rozměr dílců. V souladu s aktuálními trendy je v provedení COMFORT výrazně rozšířena původní řada dřevodekorů v XL formátu dílců 2200 x 217 mm. Změnu šíře na 221 mm zaznamenaly i klasické formáty dílců. Nové větší formáty dílců jsou i v řadě PERFORM (např. rozměr 1800 x 235 mm) a v řadě PRO.

Novinkou je řada dekorů ve formátu pro pokládku do vzoru rybí kost. Ten je dostupný v provedení dílců PRO (určeno k celoplošnému lepení) a v provedení PERFORM (zámkový spoj pro instalaci plovoucím způsobem).

Dekory dlažby jsou výsledkem nové spolupráce firmy ter Hürne s renomovanými specialisty na design. Dokonalý vzhled přírodního kamene, přes teraco až po beton, se promítá do ucelené kolekce 12 exkluzivních dekorů. Ani u dekorů dlažby nejde „pouze“ o dokonalý design. Vedle standardních formátů je dostupný nový XL formát 1200 x 600 mm.

Přečtěte si:  Hodí se epoxidové podlahy pouze do parkovacích domů, nebo i do předsíně?

Dílce z řady PERFORM mají snížené nároky na podklad a nízká konstrukce dílců umožňuje rychlou, čistou a snadnou pokládku. Firma ASKO a.s. vybrala z nové kolekce ter Hürne 16 atraktivních dřevodekorů v provedení COMFORT, které budou dostupné k dodání ze skladu v Praze.

www.asko-as.cz/vinylove-podlahy/
www.asko-as.cz/vinylove-podlahy/podlahy-ter-hurne/

Share.

About Author

Comments are closed.