Rigidní extrémně odolné vinylové podlahoviny Floor Forever Vinyl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stále větší výběr dekorů vinylových podlahovin, které lze pořídit nejen v lepené verzi, ale také ve verzi Click RIGID. To je směr, kterým se obchodní síť FLOOR FOREVER vydala již před několika lety a který se na základě poptávky ukazuje jako správný.

Jsou to právě vinylové podlahoviny s označením Original SPC Vinyl DIAMOND RIGID® uváděné pod značkou FLOOR FOREVER VINYL, které se díky svému designu, praktickým vlastnostem a stále příznivé ceně těší největšímu zájmu ze strany zákazníků.

Důvodů je hned několik. Jedná se o takové vinylové podlahoviny, u nichž nosné jádro lamely tvoří minerál, který materiál výrazně zpevňuje. Zároveň se při výrobě nepoužívají změkčovadla. Kombinací těchto dvou faktorů je docíleno toho, že výsledný materiál je tužší a tvrdší, a tedy extrémně odolný a stabilní vůči teplotním změnám, slunečnímu záření a vlhkosti. I díky tomu jsou tyto podlahoviny častým materiálem, který zákazníci poptávají na chaty a chalupy, kde k teplotním změnám často dochází.

Design Vinyl Extreme Click 0,55 RIGID, 5005.

Rigidové vinylové podlahoviny FLOOR FOREVER VINYL se pokládají plovoucím způsobem, snadno a rychle, neboť lamely disponují integrovanou podložkou a kvalitním zámkovým spojem. Pokládat je přitom lze v rámci jedné místnosti až do plochy 225 m² bez přechodových lišt.

V rámci rigidních vinylových podlahovin FLOOR FOREVER VINYL je možné vybírat z mnoha kolekcí. Každá přitom nabízí pestrou škálu odstínů převážně dřevěných dekorů, z nichž řada navíc disponuje povrchovou úpravou Embossing Register. Díky ní lze dekory jen stěží odlišit od pravého dřeva. Naopak pro ty, kteří upřednostňují luxusní kamenné a betonové dezény, je navržena kolekce Design Stone Click 0,55 RIGID, často vyhledávaná i mezi architekty.

Také z pohledu ekologie jsou tyto vinylové podlahoviny silné v základu. Neobsahují totiž žádné ftaláty a jsou 100% recyklovatelné.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.