WALLGUARD ARCTIC, extra bílá novinka na českém trhu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost JanoCo s.r.o. má již více než 20leté zkušenosti s prodejem a distribucí barev a nářadí a během let se stala úspěšným dodavatelem nátěrových hmot na českém trhu. Za dosavadními výsledky společnosti stojí znalost trhu a individuální přístup k obchodním partnerům tak, aby jakákoliv služba co nejpřesněji vyhovovala jejich aktuálním požadavkům a potřebám. Zajišťuje celý sortiment, od barev přes dekorativní nátěry, lazurovací laky na dřevo, malířské nářadí až po tapety.

V minulém roce svoji nabídku doplnila produktovými řadami WALLGUARD a WOODGUARD. Již během několika měsíců si tyto produkty získaly oblibu klientů z řad malířů, natěračů a lakýrníků, ale také velkou měrou z řad kutilů a běžné veřejnosti, zkrátka klientů, kteří preferují kvalitní výrobky se snadnou a jednoduchou aplikací a dlouhou životností.

Zatím nejúspěšnějším produktem řady WALLGUARD je WALLGUARD ARCTIC Extra bílý malířský nátěr na stěny a stropy.


WALLGUARD ARCTIC – Extra bílý malířský nátěr na stěny a stropy

Nátěr je určen na vyzrálé omítky, sádrokarton, beton, dřevotřískové povrchy. Je otěruvzdorný, lehce zpracovatelný, prodyšný, vysoce vydatný s vynikající krycí schopností. Je vhodný k velkoplošným aplikacím (školy, kanceláře, prodejny, zdravotnická zařízení apod.), tónovatelný do několika stovek odstínů.


www.janoco.eu

Přečtěte si:  BARVY Profi 2020/06
Share.

About Author

Comments are closed.