Přírodní minerální barvy Keim pro zdravý interiér bez škodlivin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I za běžných okolností je pro naše zdraví důležité, jakými materiály jsou povrchově upraveny interiéry budov. V důsledku rozsáhlých protiepidemických opatření tráví v posledních letech velký počet dospělých i dětí daleko více času ve vnitřních prostorách svých domovů. Proto je role kvalitních interiérových barev ještě významnější: nejenže pomáhají vytvářet atmosféru našich obydlí, ale mají při dlouhodobém pobytu nezanedbatelný vliv na naše zdraví.

Moderní minerální barvy KEIM aktivně podporují zdravé klima v obytných místnostech. Tyto difuzně otevřené barvy obsahují pouze komponenty, které jsou nezávadné jak pro lidské zdraví, tak pro životní prostředí. Neobsahují konzervační prostředky, změkčovadla ani rozpouštědla, a výborně se proto hodí pro citlivé osoby, zvláště pro děti a alergiky. Jsou velmi odolné, vynikají vysokou trvanlivostí, stálobarevností a vysokou odolností proti otěru. Díky svému minerálnímu pojivu – draselnému vodnímu sklu – jsou i nehořlavé.

Barvy KEIM pro zdravý domov

  • KEIM Innotop® je hotová vnitřní barva na sol-silikátové bázi. Je vhodná k nátěrům všech obvyklých vnitřních povrchů stěn a stropů, pro nové nátěry i renovace v obytných a nebytových prostorech.
  • KEIM Innostar je vysoce kvalitní, mimořádně silně kryvá a vydatná vnitřní sol-silikátová barva pro zdravé bydlení, podle DIN EN 13 300, splňuje i požadavky DIN 18363 2.4.1.
  • KEIM-Mycal-Top® je vysoce specializovaná vnitřní silikátová barva proti plísním. Zajišťuje trvalou sanaci
    plísní, umožňuje kombinovat jednotlivé složky systému na míru podle rozsahu a charakteru poškození.
  • KEIM Optil® je silikátová barva pro náročné barevné úpravy interiérů. Má vynikající vzhled a hloubku barvy, nabízí široké možnosti kreativního ztvárnění.
  • KEIM Ecosil-ME je fotokatalytická vnitřní silikátová barva čistící vzduch s efektem MiNOx®, díky kterému dochází ke snížení škodlivých plynů a neutralizaci pachu v interiérech.
Přečtěte si:  Přírodní minerální barvy Keim pro harmonický interiér bez škodlivin

www.KEIM.com

Share.

About Author

Comments are closed.