Vinylové podlahoviny Fatra do vlhkých prostor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Místa, jako jsou kuchyně a koupelny, bezesporu patří mezi prostory, kde se objevuje vyšší vlhkost než kdekoliv jinde v interiéru. A to platí i v souvislosti s vystavením větší zátěži. Jedná se o nečistoty, možnost rozlití vody nebo třeba padající talíře. Každý tak vybírá podlahovinu, která není jen hezká na pohled, ale také tu, která vydrží co nejdéle.

Český výrobce podlahových krytin Fatra, a.s., má ve svém portfoliu hned několik takových podlahovin, které disponují užitnými vlastnostmi, dle kterých mohou být instalovány právě do takových prostor.

WELL-click, Dub popelavý, 40146-1.

Celovinylová rigidní plovoucí podlaha Well-Click a Silvero-TopFatra

Obě kolekce spadají mezi rigidní podlahové krytiny, které představují vysoce odolné řešení, a to díky inovativnímu složení, kvalitnímu zámkovému spoji a tuhému jádru zajišťujícímu rozměrovou stabilitu. Zaručují voděodolné řešení, což je dáno celovinylovým provedením. V nabídce obou kolekcí naleznete celkem 26 dekorů dřeva v tmavých, světlých i šedých odstínech. Tloušťka je 5,5 mm, respektive 5,9 mm.

Luxusní lepené dílce Thermofix

Vinylová podlaha Thermofix díky speciální textuře a dezénu dokonale imitují přírodní materiály, a to nejen na pohled, ale i na dotek. Díky své unikátní struktuře se řadí mezi nejkvalitnější a nejodolnější krytinu na trhu, kterou je možné aplikovat i do prostor s vyšší vlhkostí. V nabídce najdete 62 dekorů dřeva, kamene nebo koberce. Tloušťka podlahoviny je 2 mm.

Thermofix, Břidlice kov, 15410-2.

Všechny uvedené podlahoviny z produkce Fatra nabízejí řadu výhod. Pokládka je možná přímo na podlahové topení, jelikož se mohou pochlubit skvělou propustností tepla. Vrchní vrstva je opatřena PUR lakem, který prodlužuje životnost, usnadňuje údržbu a zvyšuje odolnost proti běžně používaným chemikáliím. PUR lak je ošetřen metodou SILVER block proti nežádoucímu působení bakterií. Bezftalátová technologie výroby podlahové krytiny navíc zaručuje zdravotní nezávadnost.

Přečtěte si:  Webercolor premium - barevná spárovací malta pro spáry 1–15 mm

www.fatrafloor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.