Caparol – zdravé barvy do interiéru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lidé dnes tráví až 90 % svého života v budovách. Čím více hodin tráví doma nebo v kanceláři, tím důležitější je uvažovat o zdravém vnitřním klimatu. To je dobré mít na paměti již při výstavbě nebo renovaci obytných prostor. Aby se předešlo vzniku plísní v obytných prostorech, musí se dbát na to, aby použité stavební materiály byly bez škodlivin.

Caparol uvedl na trh první nátěr vyrobený pomocí technologie E.L.F. již před více než 30 lety, čímž se stal vzorem pro celý průmysl. Zkratka E.L.F. znamená minimalizaci emisí bez rozpouštědel, a označuje tak vnitřní barvy, které neobsahují rozpouštědla a změkčovadla.

Indeko-plus
bylo první barvou, která se představila v prémiovém sektoru interiérových barev. Vedle technologie E.L.F. se nyní může pochlubit další výhodou. Je výbornou volbou pro dětské pokoje a ložnice, kde vytváří optimální vnitřní klima a navíc díky extrémní krycí schopnosti a zářivé bělosti mnohdy při úpravě interiéru stačí pouze jediný nátěr.

Sylitol Bio Innenfarbe
je další klasikou z Caparolu. Jedná se o organický interiérový nátěr, který je jednou z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších disperzních silikátových barev v Německu. Svou popularitu si získává i v České republice. Speciální složení barvy, především přírodních minerálních přísad, způsobuje extrémně vysokou propustnost vodní páry, a pozitivně tak ovlivňuje vlhkost vzduchu v místnosti. Kromě toho přirozená zásaditost organické nátěrové hmoty Sylitol zabraňuje růstu plísní a bakterií na povrchu. Aplikace této interiérové barvy tak poskytuje efektivní a zdravý způsob využití obytného prostoru. Barva je bezpečná i pro osoby se zvýšenou citlivostí a alergiky. Interiérové barvy od společnosti Caparol bez škodlivin plně splňují současné požadavky na hygienu prostoru.

Přečtěte si:  Dekorativní omítky a barvy Cameleo s efekty kovu, rzi nebo žuly

www.caparol.cz

Share.

About Author

Comments are closed.