HARO – exkluzivní třívrstvé dřevěné podlahy s příběhem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přední německý výrobce dřevěných podlah HARO se dlouhodobě zaměřuje na výrobní procesy šetrné k životnímu prostředí a zachování přírodních zdrojů. Součástí promyšleného přístupu trvalé udržitelnosti je i samotná výroba podlahových krytin pro zdravé bydlení, která je situovaná v místě sídla společnosti, v německém Spehanskirchenu nedaleko Rosenheimu.

Šetrnost k životnímu prostředí a trvalá udržitelnost je od počátku existence společnosti HARO součástí její DNA. Podlahové krytiny HARO již roky splňují požadavky certifikátu „Blaue Engel“. Vysoce hodnoceného certifikátu, který garantuje výrobu podlah ze zdravotně nezávadných surovin a látek zdraví neškodných.

Ve společnosti HARO se vše točí kolem dřeva, celý proces výroby (původ dřeva, jeho zpracování, přeprava a nakládání s odpady) je trvale zaměřen na šetrné využívání zdrojů. Kompletní výroba probíhá v Německu, dřevo pochází z regionálních zdrojů s certifikátem PEFC. Energii pro výrobu a celý chod společnosti získává HARO z vlastní tepelné a malé vodní elektrárny.

Společnost ASKO a.s. klade při výběru svých partnerů důraz nejen na vzhled a kvalitu produktů, ale i na jejich přístup k trvalé udržitelnosti a dlouhodobým cílům v oblasti ekologie a životního prostředí. HARO je jedním z dlouholetých partnerů, který tato kritéria naplňuje. V nabídce společnosti ASKO a.s. najdete tři zástupce z řady HARO: Haro dřevěné podlahy, Haro wall a jako zdravou alternativu k vinylu Haro Disano.

Dřevěné podlahy HARO zahrnují několik kolekcí v třívrstvé konstrukci: v tloušťce dílců 11–13,5 mm, v širokém výběru formátů dílců, v provedení jak 3parketových vzorků, tak selských prken. Vybírat lze z různých barev, povrchů ošetřených různým stupněm kartáčování a upravených následně matným či extra matným lakem nebo přírodním olejem. Nejvíce zastoupenou dřevinou v kolekci je stále oblíbený dub v různých designech, které se dokonale přizpůsobí preferovanému stylu bydlení.

Přečtěte si:  FLOORIFY - ultraodolná vinylová podlahovina

Pro ASKO a.s. bylo vybráno exkluzivně osm dekorů, které jsou dostupné k dodání ze skladu v Praze.

Pro zákazníky ASKO a.s. je připravena pro začátek roku 2022 nabídka položek* ze speciální edice „Parquet Dub Special edition“. Jedná se o provedení přírodního dubu v selském prkně, v celkové tloušťce dílců 12 mm, ve formátu dílců 2200 x 180 mm s přiznanou 2V spárou a XL formátu 2200 x 240 mm s přiznanou 4V spárou. Obě provedení mají povrch s oblíbenou úpravou kartáčováním a jsou ošetřena přírodním olejem.

* Nabídka je limitovaná, platí do doprodání skladové zásoby.

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.