Laminátové podlahy v nabídce společnosti ASKO a.s.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Moderní laminátové podlahy vynikají kvalitním zpracováním podlahového dílce, širokým výběrem dekorů a perfektním zpracováním povrchu. Jsou vysoce stabilní a odolné proti opotřebení, vhodné i pro instalaci na podlahové topení. Jsou stálobarevné a díky zámkovému spoji je lze snadno a rychle instalovat. Vysokou odolnost povrchu podlahy zajišťuje ochranná vrstva z melaminové pryskyřice, která brání mechanickému poškození. Výhodou laminátových podlah je jejich snadná údržba. Pro čištění je naprosto dostačující pravidelné použití vysavače/koštěte a v případě většího znečištění pak vytření pomocí vlhkého mopu. Povrch laminátové krytiny nevyžaduje žádné dodatečné ošetřování vosky, oleji nebo jinými přípravky. Jsou vhodné i pro alergiky.

Laminátové podlahy z německého výrobního závodu KRONOTEX, který je součástí celosvětově působící skupiny SWISS KRONO GROUP, splňují všechny požadavky na moderní podlahovou krytinu ve špičkové kvalitě. Německé technologické a výrobní znalosti jsou mezinárodně ceněné. Inovativní know-how a pozitivní energetická bilance závodu jej celosvětově řadí mezi přední společnosti v oblasti moderních technologií. Laminát z výroby KRONOTEX je ekologickým produktem vyráběným z trvale udržitelných zdrojů, je zdravý a uživatelsky přívětivý, a není proto náhoda, že stále více zákazníků si pro ochranu zdraví a životního prostředí vybírá laminát.

Laminátové podlahy MY FLOOR

V nabídce společnosti ASKO a.s. najdete exkluzivní kolekci laminátových podlah MY FLOOR. Kolekce MY FLOOR v sobě spojuje precizní zpracování, elegantní design a autentický vzhled dřevěné krytiny, který lze díky výrazným povrchovým strukturám cítit i na dotek. Součástí kolekce jsou tři produktové řady. V tloušťce 8 mm a zátěžové třídě 32 je to Cottage s rozměry dílců 1380 x 193 mm a Cottage Plus s rozměry dílců 1380 x 244 mm. O třídu výš je řada Chalet v tloušťce 10 mm a se standardní velikostí dílců 1380 x 193 mm. Třetí řada Residence je v provedení extra širokých a dlouhých prken v rozměru 1845 x 244 mm. Dekory všech tří řad jsou opatřené přiznanou oběžnou V-spárou a dílce z řad Chalet a Residence jsou navíc v provedení se zvýšenou odolností proti vlhkosti.

Přečtěte si:  Dr. Schutz Floor Remake - renovace povrchu litých epoxidových a polyuretanových podlah

Napříč celou kolekcí MY FLOOR převládají dekory reprodukující dub, který je tradiční a dlouhodobě preferovanou dřevinou. Poslední trendy v designu ukazují na pomalý odklon od šedých barev ve prospěch přírodních nebo světlejších bělených odstínů v čisté linii. Stále oblíbenější jsou širší a delší formáty prken s přiznanou V-spárou. Pro čisté a elegantní zakončení podlahy u stěn jsou dostupné soklové lišty v moderním profilu v dekorech podlahovin nebo v bílé barvě.

Laminátové podlahy KRONOTEX

Ve spolupráci s výrobcem nabízí společnost ASKO a.s. pro český trh kompletní sortiment podlahovin KRONOTEX v celém designovém spektru. Díky rozmanitosti nabídky kolekcí těchto krytin lze najít ten správný dekor pro jakýkoliv koncept místnosti, ať už v bytových nebo komerčních prostorách. Dekory odpovídají moderním trendům, jsou k dispozici i v nadčasové klasice. Vybírat je možné z více než 200 dezénů v tloušťce dílců 8–12 mm, v klasických i velkých formátech dílců a v třídách oděru AC/31, AC4/32. Nebo v provedení s nejvyšší úrovní odolnosti AC5/33 vhodném pro zvláště namáhané oblasti. Skladem v Praze vede společnost ASKO a.s. vybrané dekory z kolekcí Dynamic/Dynamic Plus a Exquisit/Exquisit Plus v tloušťce 8 mm. Dodání ostatních lze zajistit na objednávku.

Kolekce KRONOTEX HERRINGBONE (vzor rybí kost)

V souladu s posledními trendy je součástí sortimentu laminátových podlah KRONOTEX kolekce HERRINGBONE, tedy podlahy ve vzoru rybí kosti, které představují klasiku a eleganci sofistikovaných interiérů venkovských statků, úctyhodných hradních sálů, vídeňských kaváren nebo divadelních a operních předsálí. Právě tuto eleganci si můžete nyní snadno přinést do svého domova a v kombinaci s moderním designem interiéru vytvořit mimořádně zajímavý a atraktivní kontrast mezi tradicí a moderností, trendem a historií.

Přečtěte si:  Altro Suprema™ - bezpečná a designově pestrá podlahovina

Kolekce KRONOTEX AQUA ROBUSTO

Dalším trendem poslední doby jsou laminátové podlahy v provedení se zvýšenou odolností proti vlhkosti a proti působení vody. Pokud jde o spojení standardní laminátové krytiny s vodou, je všude slyšet, že je nutná velká opatrnost. To ale neplatí o podlahovině z kolekce AQUA ROBUSTO. Té neublíží spadlá váza s květinami plná vody, netěsný topný systém nebo rozlitá voda z misky domácího mazlíčka.

Díky vysoce odolné nosné desce se sníženým bobtnáním a pevnému zámkovému spoji je extrémně odolná proti působení vody a všech druhů tekutin. V kombinaci se soklovou lištou AQUA dokáže podle testu NALFA bez známek poškození odolat stojící kapalině po dobu 24 hodin.

Laminátové podlahy ROOMS

ROOMS je kolekce exkluzivních dekorů laminátových podlah, která zahrnuje provedení v tloušťce 8 a 10 mm. Po tříletém cyklu fungování současných dekorových řad je nyní plánovaná obměna kolekce a zákazníci se mohou v druhém pololetí letošního roku těšit na nové dezény a rozšíření kolekce o robustní provedení dílců v tloušťce 12 mm. Všechny krytiny ROOMS budou i v rámci nové kolekce v provedení se zvýšenou odolností proti vlhkosti.

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.