Dr. Schutz® – odstraňovače skvrn z koberců

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sortiment společnosti Dr. Schutz® Group pro koberce obsahuje několik účinných odstraňovačů skvrn:

Fleck & Weg

Univerzální přípravek na odstraňování vodou rozpustných i vodou nerozpustných skvrn z textilních podlahovin. Působí aktivním kyslíkem také proti barevně intenzivním skvrnám, jako je červené víno, čaj, ovocné šťávy apod. Je vhodný na odstraňování gumových rýh a rýh od podpatků z elastických podlahovin. V nabídce je také impregnovaný Fleck & Weg – hadřík, který je připraven k okamžitému použití jako „první pomoc“ v domácnosti a na cestách. Produkt je určen pro koberce a textilní podlahové krytiny ze syntetických vláken. Je vhodný také pro elastické podlahoviny, laminátové krytiny a voděodolné povrchy (např. stoly, skříně).

Fleckenspray R

Profesionální přípravek k odstraňování zvláště odolných, vodou nerozpustných skvrn. Odstraňuje rychle a důkladně lepidla, zbytky barev, lak, fixy, lak na nehty, olej, tuky, asfalt a mnohé další. Je určen pro koberce, čalounění a textilie ze syntetických vláken.

Alibaba

Širokospektrální odstraňovač vodou rozpustných skvrn, který je mimořádně šetrný k barvám a vláknu. Obsahuje speciální Anti-Soiling komponenty, které zabraňují zvýšenému opětovnému ušpinění koberce. Neobsahuje rozpouštědla, bělidla ani optické zjasňovače. Má lehce kyselou hodnotu pH, proto nezpůsobuje změny barev ani odmaštění čištěných materiálů. Ideální je především pro koberce z přírodních vláken, např. z vlny, hedvábí, kokosu, juty, sisalu a pro orientální koberce.

www.dr-schutz.cz

Přečtěte si:  Systém HOST® Dry
Share.

About Author

Comments are closed.